4P-theorie Robert Rose

Het klinkt misschien als iets uit een oude Griekse mythe, maar deze archetypes zijn een handig hulpmiddel om jouw marketingstrategie op te bouwen. Want laten we eerlijk zijn, als professional heb je vast veel te vertellen over jouw producten en diensten.  Maar hoe maak je jouw boodschap aantrekkelijk voor jouw doelgroep? Simpel, laat deze 4 archetypes spreken voor jou voor de broodnodige variatie.

Lees ook het blog Contentmarketing, 4 archetypes vertellen als je op zoek bent naar praktische voorbeelden en nog meer informatie om gelijk met de archetypes aan de slag te gaan. Lees ook zeker de bonustips en maak de wereld mooier met jouw content!

PS Een keer in de maand verstuur ik naar een select gezelschap Vlinderss in je Mailbox. Daarin altijd het nieuwste blog aangevuld met Freebeess, snelle tips, interviews, tooltips en 4 x per jaar een winactie. Wil jij ook Vlinderss in je Mailbox? Schrijf je dan in met deze aanmeldlink.

PPS Meer marketingtips lezen? Bijvoorbeeld over koopmotieven. Neem dan een kijkje bij de blogcategorie Ondernemen. Er zijn trouwens ook interessante blogs op het gebied van e-mailmarketing, social media, timemanagement en office.