Contact

Twee mogelijke afknappers

Laat ik maar meteen met twee mogelijke afknappers beginnen.

Telefonisch slecht bereikbaar

Dat klinkt vreemd hé? Een ondernemer die telefonisch niet goed bereikbaar is. Toch is er goed over nagedacht. Want ik ben aan het werk voor één van mijn klanten. En een telefoontje onderbreekt mijn concentratie en flow. Niet eerlijk voor mijn klant. Die verdient een snelle, goede en zorgvuldige ondersteuning. Dat wil jij toch ook?

Niet 24/7 beschikbaar

Ook sta ik niet dag en nacht voor je klaar. Ik ben op mijn best als ik planmatig werk. Zeker creatieve taken zoals teksten en ontwerpen moeten even kunnen sudderen voor het beste resultaat. Dus nee, ik ben niet 24/7 bereikbaar. Maar heb jij door omstandigheden eens een keertje een bloedspoedklus, dan kun je op me rekenen!

Legio mogelijke opknappers

Als je met die afknappers kunt leven, heb ik een scala aan mogelijkheden die jouw ondernemende leven makkelijker te maken. Van het verzorgen van je contentmarketing tot VA-diensten en kennisoverdracht. De mogelijkheden zijn groot. Het snelst heb je contact met me via e-mail of het contactformulier hieronder. Mijn mailbox check ik drie keer per dag. Toch liever telefonisch overleg? Dan plannen we dat gewoon even in. En een keukentafelsessie of kennismakingsgesprek? Dat plan je gewoon rechtstreeks in in onze agenda’s. Lekker makkelijk!

Keukentafelsessie: een kennissnack op maat

Wil je snel wegwijs raken in een programma zoals Canva of Mailchimp? Of wil je jouw kennis over Office programma’s uitbreiden? Dan is een keukentafelsessie precies wat je zoekt. Een vraaggestuurde online kennissessie van 1 uur, waarin je precies leert wat je wilt weten. Enthousiast? Zoek dan een datum die in onze agenda’s past, dan gaan we snel aan de slag.

Kennismakingsgesprek plannen?

Overweeg je taken uit te besteden aan Vlinderss? Dan gaan we samen in gesprek. Zodat jij kunt vertellen wat je behoeften en wensen zijn en ik je een aanbod kan doen, of niet. Want natuurlijk is het voor ons allebei belangrijk dat onze samenwerking tot geweldige resultaten leidt. Is dat niet zo, dan verwijs ik je met liefde door naar een van de kanjers uit mijn netwerk. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 45 minuten en is natuurlijk kosteloos.

Andere vraag of opmerking?

Wil je me iets anders vragen of heb je een opmerking? Vul het formulier in om eenvoudig contact op te nemen. Of gebruik de contactinformatie en stuur me een e-mail. Mijn voicemail inspreken kan wel 24/7.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*
Door het invullen van je formulier laat je jouw gegevens bij Vlinderss achter. Lees hier het privacyreglement van Vlinderss.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.