Contact

Heb je een vraag of opmerking? Gebruik het formulier om eenvoudig contact op te nemen. Of gebruik de contactinformatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*

Door het invullen van je formulier laat je jouw gegevens bij Vlinderss achter. Lees hier het privacyreglement van Vlinderss.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefonische bereikbaarheid  Telefonisch slecht bereikbaar

Dat klinkt vreemd hé? Een ondernemer die telefonisch niet goed bereikbaar is. Toch is er goed over nagedacht. Want ik ben aan het werk voor één van mijn klanten. En een telefoontje onderbreekt mijn concentratie en flow. Niet eerlijk voor mijn klant. Die verdient een snelle, goede en zorgvuldige ondersteuning. Dat wil jij toch ook? Het snelst heb je contact met me via e-mail. Mijn mailbox check ik drie keer per dag. Toch liever telefonisch overleg? Dan plannen we dat gewoon even in.

3  Altijd bereikbaar?

Zoek jij iemand die ieder moment van de dag voor jou klaarstaat, omdat al jouw werk haast heeft? Dan ben ik niet de geschikte VA voor jou. Ik houd ervan om gestructureerd en planmatig te werken. Dan lever ik de beste resultaten. Zeker creatieve taken, zoals teksten schrijven moeten even kunnen ‘sudderen’. Ik lever graag perfect verzorgd werk. Bij spoedklussen heb ik niet de rust om een extra controle uit te voeren. Dus is er kans op slordigheden of ontbreekt de tijd/rust om de creatiefste en beste oplossing te bedenken. Dus nee, ik ben niet 24/7 bereikbaar. Maar heb jij door omstandigheden eens een keertje een bloedspoedklus, dan kun jij op me rekenen!

2 Graag een stukje van jouw puzzel

Spreekt de website je aan? Ik sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen. Ook als je niet op zoek bent naar een VA. Ik ben nieuwsgierig naar wat jij doet en wat jouw talenten zijn. Ik geloof erg in de kracht van “samen” en “doen waar je goed in bent”.

Kom je uit Breda of omgeving? Ik ben aangesloten bij de volgende netwerkclubs:

Leuk als je me aanspreekt. Samen koffie drinken vind ik leuk als we vooraf weten waar we het over gaan hebben. Woon je verder weg? Dan is Skype of Facetime een prima manier om elkaar beter te leren kennen.

1  Virtueel, maar gek op post!

Ik mis het hoor, de snailmail. Niet voor mijn werk. Leve de e-mail en de cloud-solutions waarmee we snel gegevens uitwisselen of samenwerken. Maar wil je me laten glimlachen, stuur dan een ouderwetse kaart.

Contact2