Missie, visie en kernwaarden

Missie

Samenwerken…

(~def) Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de eigen kwaliteiten en belangen en die van een groep of collega.

Ik werk graag alleen, maar doe liever niet alles in mijn eentje. Ik geloof in de kracht van samenwerken en uitbesteden. Dat levert rust en nieuwe inzichten.

Géén contractuele verplichting…

Vlinderss voegt hieraan toe, dat een optimale samenwerking steeds gebaseerd is op een bewuste keuze voor elkaar. Je blijft bij elkaar omdat de aantrekkingskracht nog steeds optimaal is, niet omdat je contractueel tot elkaar veroordeeld bent. Dat biedt Vlinderss de uitdaging om te blijven excelleren in haar werkzaamheden en jou de garantie dat er geen verslapping plaatsvindt.

Jij bent de spil…

Vlinderss investeert in het duidelijk krijgen van jouw omgeving; wat jou raakt; wat jouw specifieke behoeften zijn.  Jij bepaalt wat je nodig hebt, Vlinderss levert dat resultaat.

Verbindend…

Vlinderss investeert in netwerken. Vanuit een oprechte interesse in anderen. Heb je een vraag die buiten de deskundigheid van Vlinderss valt, dan zorgt Vlinderss voor een doorverwijzing naar iemand die meer geschikt is om de klus te klaren. Jouw zoekvragen neem ik in mijn achterhoofd naar ieder netwerkcontact mee. In het slechtste geval kan Vlinderss niet meer voor je betekenen dan een (aangenaam) contactmoment.

Kruisbestuiving…

Vlinderss staat voor samenwerken met verschillende partners, zodat ook de kruisbestuiving optimaal blijft. Deze samenwerking bestaat bij voorkeur uit herhaling, maar indien nodig kan deze ook eenmalig zijn. Als je behoefte éénmalig is, bijvoorbeeld het stroomlijnen van je administratieve zaken, dan is de klus geklaard op het moment dat je administratie weer staat als een huis. Ook dan blijft Vlinderss graag op de hoogte van jouw ontwikkelingen.

Ontwikkeling…

Vlinderss staat voor ontwikkeling. Streven naar het hoogst haalbare resultaat is een vanzelfsprekendheid. Dit bereikt Vlinderss door alert te zijn op trends en ontwikkelingen en zich voortdurend te blijven scholen. Op gezamenlijke behoeften van de doelgroep speelt Vlinderss in door steeds het dienstenpakket hierop af te stemmen.

Betrokkenheid…

Vlinderss is betrokken. Betrokken bij jou en bij de maatschappij. Op vrijwillige basis zet Vlinderss zich in om een aantal jongeren te helpen hun plekje in deze maatschappij te vinden. Dit gebeurt in samenwerking met Teamplay@NAC door het geven van bijlessen Nederlands.

Visie

Je bent een bevoordeeld mens, als je doet waar je goed in bent. Vlinderss brengt je die “flow”.  

Je kent ze wel, mensen die binnenkomen en een ruimte vullen met positieve energie. Die aanstekelijk passie, enthousiasme en plezier uitstralen. Deze mensen hebben de “flow. Hun werkzaamheden voelen niet als werk. Hun activiteiten sluiten aan bij hun talenten. Ze hebben hun kracht gevonden en kunnen die eindeloos en onvermoeibaar in blijven zetten. Die mensen, die maken onze wereld een stuk mooier.

Het uitvoeren van administratieve of organiserende taken is vaak een energienemer. Ze kosten veel tijd en vooral veel energie. Vlinderss speelt daarop in, door het in alle opzichten flexibel leveren van administratieve- en secretariële diensten.

Kernwaarden

  • Verbindend
  • Resultaatgericht
  • Samenwerkend
  • Betrokken
  • Ontwikkelend