Over Vlinderss

Waarom Vlinderss?

Vlinderss is niet meteen een voor de hand liggende naam voor een virtueel assistent die maatschappelijk bewuste ondernemers en organisaties helpt met contentmarketing en VA-diensten op maat. Toch past de naam precies bij wie ik ben en wat ik doe. Lees maar:

 • Mijn expertise zet ik in voor verschillende ondernemers en organisaties, zoals een vlinder ook meerdere bloemen bezoekt.
 • Net als een vlinder ben ik er als je me nodig hebt. Daarna verdwijn ik tot je weer roept.
 • Een vlinder staat voor transformatie en ontwikkeling. Daar zit ik middenin.
 • Die transformatie en ontwikkeling gebeurt ook bij mijn klanten. Er zitten slechts 24 uur in een dag. Tot je met Vlinderss samenwerkt. Dan krijg je veel meer voor elkaar.
 • Vlinderss associëren met vrolijkheid, vrijheid en een fijn gevoel. Volgens mijn klanten is dat de magie die ontstaat als je met Vlinderss werkt!

Specialisaties

Mijn specifieke talenten zet ik met plezier voor je in.

 • Zo ben ik goed in organiseren, structureren en analyseren. Ik heb het vermogen om taken in stapjes op te delen en daar een werkbare planning aan te hangen. Een planning helpt je om rust aan te brengen in je werkzaamheden. Daarbij werk ik het liefst vooruit, zodat calamiteiten niet voor achterstanden zorgen.
 • Taal vind ik fascinerend. Het maakt verschil welke woorden je gebruikt. Krachtige woorden vinden, waarin jij jezelf herkent. En die jouw diensten en producten onweerstaanbaar maken voor jouw doelgroep. Ik kan dat niet voor iedereen of voor elk onderwerp. In tegenstelling tot andere schrijvers, moet ik er iets bij voelen. Dan zijn mijn teksten op zijn best. Denk aan: website, social media profielen, content, brochures en ghostwriting van je blog.
 • Naast de juiste woorden besteed ik ook aandacht aan de opmaak. Zie woorden als cadeautjes en de opmaak als de verpakking. Die vaardigheden komen goed van pas bij het opmaken van nieuwsbrieven (e-mailmarketing) en de eerder genoemde content.
 • Uniek is dat ik naast mijn liefde voor taal ook gek ben op cijfers. Excel is daarbij mijn grote groene vriend. Cijfermatig beschik ik over een ver bovengemiddeld HBO-niveau. Overigens ben ik behoorlijk ervaren in alle Office programma’s. Door die kennis kan ik snel en efficiënt voor je werken.
 • Een onuitputtelijke bron van ideeën maakt me bovendien een gewild brainstormpartner.
 • Als bonus noemen veel ondernemers het heerlijk te vinden dat ik kan luisteren als een coach.

Daarom Virtueel Assistent

Op de achtergrond helpen, daar word ik blij van. Ik sta liever niet op een podium en laat jou liever stralen. Ik ben erg leergierig en geloof me; als virtueel assistent heb je een brede achtergrond nodig. Mijn leergierigheid voed ik met cursussen. Die nieuwe kennis en inzichten combineer ik naar hartenlust met wat ik al wist. Vaak ben ik creatief bezig en schrijf ik mooie teksten voor websites, blogs of reclame-uitingen. Of ontwerp ik fijne content voor social media waar beeld en tekst elkaar versterken. Mijn strategisch en analytisch inzicht gebruik ik voor het opzetten van een social media strategie. Ik geniet van statistische gegevens, omdat ze je beter maken en inzicht geven.

En soms ben ik heel uitvoerend bezig. Omdat iets af moet. Dan combineer ik mijn snelheid met zorgvuldigheid. Bijvoorbeeld door een interview uit te werken of je website te updaten. Het is juist die afwisseling die me plezier geeft. Een bijkomend voordeel van werken met een virtueel assistent is trouwens dat je geen posts over social media en e-mailmarketing meer hoeft bij te houden. Dat hoort bij mijn vak. Ik vertaal nieuwe ontwikkelingen in mijn dienstverlening of ik deel deze met je tijdens een overleg. Want ik ben gul in het delen van kennis. Tip: meer weten over Vlinderss? Abonneer je op het maandelijks gratis e-zine: Vlinderss in je mailbox.

Mijn klanten, daar draait Vlinderss om

Al mijn klanten zijn mensen waar ik voor door het vuur wil gaan. Die klik heb ik nodig. Want samenwerken doe je pas als je allebei ervan overtuigd bent dat je de beste aanvulling op elkaar bent. Is de magie over, dan moet je afscheid nemen. Een contract is wat mij betreft de slechtste reden om bij elkaar te blijven. Het draait om het inspireren, blij zijn met elkaar en elkaar versterken.

Vraag je jezelf nu af of werken met Vlinderss iets voor jou is? Misschien helpt dit. Mijn klanten hebben deze eigenschappen gemeen:

 • professionaliteit;
 • creativiteit;
 • enthousiasme;
 • een drive;
 • maatschappelijk bewustzijn.

Wie is Tanja Cavaljé

Ooit, lang geleden geboren in Breda in het huis waar ik nog steeds woon. Nog nooit verhuisd dus! In 1985 stopte ik mijn opleiding tot onderwijzeres en ging ik bij een Onderwijsbureau werken. Daar ben ik 27 jaar gebleven. In 1988 trouwde ik mijn lief; Lesley en we zijn nog steeds gelukkig met ons tweetjes.

Nog wat feitjes;

 • Ik sta positief in het leven want dat vind ik de slimste optie. Je ziet me dan meestal lachend.
 • Verder dans ik graag, gewoon in mijn eentje. Letterlijk: dance like nowbody is watching.
 • Ik geniet van eten en drinken; vooral mooie wijn-spijscombinaties geven een geluksgevoel.
 • Dagelijks verwonder ik me over de schoonheid van de natuur en de wijsheid van haar lessen.
 • Ten slotte ben ik leergierig en geïnteresseerd en altijd in voor een goed gesprek.

Het roer om

Na jaren met plezier voor de veilige route te hebben gekozen, ging het kriebelen. Vanuit een sterke drang naar zelfontwikkeling gooide ik in 2013 definitief het roer om.  En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Het ondernemerschap faciliteert me de best mogelijke versie van mezelf te worden. Dag angsten, dag zekerheden, dag comfortzone! Daarbuiten is waar de magie plaatsvindt.