Over vlinderss en Tanja Cavaljé

Over Vlinderss en Tanja Cavaljé

Over mezelf

Lang geleden geboren in Breda in het huis waar ik nog steeds woon. Nooit verhuisd dus! In 1985 bij een Onderwijsbureau gaan werken en daar 27 jaar gebleven. In 1988 getrouwd met Lesley. Geel-zwart hart, dus iedere 14 dagen naar NAC Breda. Ik sta positief in het leven en ben goedlachs. Verder dans ik graag. Ik geniet van eten en drinken en blijf me verwonderen over de schoonheid van de natuur. Ook ben ik leergierig en geïnteresseerd, dus altijd in voor een goed gesprek.

Overgang

Zo gaat dat bij vrouwen met een zekere leeftijd: de overgang. Daar was bij mij zeker sprake van. Tot mijn 49e heb ik gekozen voor een veilig leven. Maar in 2013 is het roer omgegooid. Vanuit een sterke drang naar zelfontwikkeling. De best mogelijke versie van mezelf te worden. Dag angsten, dag zekerheden, dag comfortzone! Daarbuiten is waar de magie plaatsvindt.

Waarom Vlinderss

Vlinderss is niet gelijk een voor de hand liggende naam, maar hij past precies.

  • Mijn expertise zet ik in voor verschillende bedrijven, zoals ook een vlinder meerdere bloemen bezoekt.
  • Net als een vlinder ben ik er als je me nodig hebt. Daarna ben ik weer weg, tot de volgende keer.
  • Een vlinder staat voor transformatie en ontwikkeling. Een fase waarin ik me persoonlijk bevind.
  • Transformatie en ontwikkeling slaat ook op mijn klanten. Alleen heb je maar 24 uur in een dag. Tot je met Vlinderss gaat samenwerken. Dan krijg je veel meer voor elkaar.
  • Vlinderss associëren met vrolijkheid, vrijheid en een fijn gevoel. Dat is de magie die ontstaat als je met Vlinderss werkt!

Waarom Virtueel Assistent

Op de achtergrond helpen, daar word ik blij van. Ik sta liever niet op een podium, maar help wel graag anderen om te stralen. Ik ben erg leergierig. Als VA heb je een brede achtergrond nodig. Dat past dus precies bij me. Soms ben ik creatief bezig en schrijf ik mooie teksten of profielen, Daarbij bedenk en maak ik ondersteunende afbeeldingen. Of ik gebruik mijn strategisch inzicht voor het opzetten van een social media strategie. Ik volg cursussen en combineer de nieuwe kennis met wat ik al wist. Ik geniet van puzzelen met cijfers. Soms ben ik juist heel uitvoerend bezig. Ik zorg dat jouw website up-to-date is en er geen verwijzingen meer staan naar events die al lang zijn afgelopen. Of ik type een interview uit. Het is juist die afwisseling die me plezier geeft.

De onzichtbare meerwaarde

Erg aantrekkelijk van mijn beroep is ook dat ik voor meerdere opdrachtgevers werk. Iedereen heeft wel iets dat erg handig geregeld is. Deze kennis deel ik. Op de eerste plaats met mijn klanten, via Vlinderss in je mailbox of op een van de  social media kanalen. Kennis is er per slot van rekening om te delen. Een bijkomend voordeel van werken met een VA is, dat je ook alle post over social media, e-mailmarketing niet meer hoeft bij te houden. Dat hoort bij mijn vak. Ik vertaal nieuwe ontwikkelingen in mijn dienstverlening of ik deel deze met je tijdens een overleg.

Mijn klanten, daar draait het om

Mijn klanten hebben een aantal eigenschappen gemeen:

  • professionaliteit;
  • creativiteit;
  • enthousiasme;
  • een drive;
  • maatschappelijk bewustzijn.

Al mijn klanten zijn mensen waar ik voor door het vuur wil gaan. Die klik heb ik nodig. Want samenwerken doe je pas als je allebei ervan overtuigd bent dat je de beste aanvulling op elkaar bent. Is de magie over, dan moet je afscheid nemen. Een contract is wat mij betreft de slechtste reden om bij elkaar te blijven. Het draait om het inspireren, blij zijn met elkaar en elkaar versterken.

Geprikkeld? Neem contact op