Workshops op maat

Workshops

Verdwaal jij ook weleens op het internet? Dat je zoektocht naar informatie verandert in een dwaaltocht van zijsporen? Dat het huilen je nader staat dan het lachen omdat net dat stukje informatie dat je zoekt, onvindbaar is?  Of dat je een training volgt en je kostbare tijd verspilt omdat de helft van het cursusmateriaal bij jou al bekend of niet relevant is? Dan is een workshop van Vlinderss iets voor jou! Je leert snel de kennis waarnaar je op zoek bent.

Waarom bij Vlinderss

Ik vergaar graag en gemakkelijk kennis en vaardigheden. Die deel ik met plezier. Lesgeven loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst natuurlijk tijdens mijn opleiding tot onderwijzeres. Later bij het begeleiden van stagiaires, het opleiden van collega’s en het coachen tijdens vrijwilligerswerk. Ik geloof daarbij in een persoonlijke en individuele aanpak mét nazorg. Want met alleen leren ben je er niet; je moet wat je geleerd hebt ook nog toepassen.

Hoe ziet een Vlinderss workshop eruit

Je komt met je laptop naar Vlinderss toe op het afgesproken tijdstip. Omdat de workshop individueel is, bepaal jij het tempo. Een workshop duurt gemiddeld 2,5 uur. Zo blijft je concentratie optimaal en neem je de stof het beste op. Kom je er thuis niet meer aan uit? Dan leg je je vraag aan me voor en beantwoord ik die snel en zonder extra kosten.

Welke workshops zijn er mogelijk?

Office Mailchimp Hootsuite Twitter

LinkedIn Facebook Google+ Picmonkey

Ander onderwerp? Vraag gerust een offerte aan.
De cursus wordt per slot van rekening op maat voor jou gemaakt.

Hoe werkt het?

  • Vul de offerteaanvraag in.
  • Je ontvangt binnen drie werkdagen een offerte op maat.

Heb je een kleine vraag?

Stel deze dan gratis via e-mail of op de Facebookpagina.

Snel meer weten over een onderwerp? Vraag een offerte aan