Diensten die je zichtbaar maken en ontspannen houden

Diensten

Je hebt jouw droom gerealiseerd: werken als zelfstandig professional. Jouw eigen bedrijf. Helemaal van jou alleen. Al snel loop je tegen deze problemen aan.

Tijd tekort  Tijd tekort

Wat baal je van de OMZET die je misloopt. Want je diensten vliegen de deur uit. Dus werk je hard en veel. Zelfs dan blijft de vraag naar jouw diensten groter dan jij kunt leveren.
Je zoekt een virtueel assistent die taken van je overneemt, zodat jouw bedrijf GROEIT.

wisselende werkvoorraad Wisselende werkvoorraad

Zul je altijd zien. Zo maak je je zorgen over de continuïteit van je bedrijf omdat de opdrachten uitblijven. En de week erop komen de aanvragen in één keer tegelijk binnen. Met de FLEXIBELE ondersteuning van Vlinderss is dat voor jou een koud kunstje.

Groeiende 2-do-list Groeiende 2-do-list

Jouw hoofd loopt over van de BRILJANTE  ideeën. Toch zitten ook in jouw dag maar 24 uur. Dus schrijf je die briljante ideeën op een to-do-list. De lijst wordt langer en langer. KANSEN vangen stof op de plank. Je zoekt iemand die van je 2-do-list een gedaan-lijst maakt.

energielek Energielek

Je STRAALT zolang je met jouw expertise bezig bent. Maar sommige werkzaamheden… Je weet dat ze NODIG zijn voor een gezond en groeiend bedrijf. Maar wat kosten ze veel tijd en moeite. Als je er al aan toe komt, want je stelt die taken het liefst uit. Laat mij die taken met plezier van je overnemen. Zodat jij weer fluitend je werk doet.

kennis op maat  Kennis op maat

Je bent op zoek naar kennis. Je hebt een blog gelezen die een handige tool beschrijft. Of je wilt starten met een nieuwsbrief, maar hoe pak je dat aan? Hoe haal je nu het meest uit LinkedIn? Je zoekt iemand die je helpt met een praktische en doelgerichte workshop.

het ontbrekende puzzelstukje Jouw puzzel compleet met diensten van Vlinderss

Herken je de genoemde problemen? Ze zijn het ontbrekende puzzelstukje om met plezier alles uit jouw bedrijf te halen. Wat ontbreekt is persoonlijk. Het zijn die werkzaamheden waar je zo’n bleéh gevoel bij krijgt. Die je het liefst uitstelt. Of misschien heb je gewoon behoefte aan meer tijd.

Daarom begint onze samenwerking bij jou. Jij weet wat je mist. Jij bepaalt wat je delegeert. Lees dit blog eens als inspiratie. Of kijk  bij referenties welke werkzaamheden andere ondernemers aan Vlinderss uitbesteden. Trouwens ook voor bedrijven met personeel is Vlinderss perfect in te zetten als flexibel deel van de formatie. Want Vlinderss diensten zijn afgestemd op jouw behoefte: in omvang en in inhoud. Geen starre pakketten maar precies WAT jij nodig hebt, ZOLANG je het nodig hebt.

Specialisaties:

  • Ruime ervaring in algemene ondersteuning.
  • Teksten schrijven.
  • E-mailmarketing (Mailchimp).
  • Social Media ondersteuning.
  • Websitebeheer (CMS WordPress).
  • Office: Word/Outlook/Excel.

Heb jij een vraag die buiten mijn expertise valt? Dan vertel ik je dat en verwijs ik je graag door naar één van de experts in mijn netwerk. Scheelt jou weer zoekwerk!

Hoe werkt het?

Kijk bij  VA-diensten als je werkzaamheden wilt uitbesteden. Bij Workshops als je op zoek bent naar kennis. En wil je me eerst beter leren kennen? Ontvang GRATIS één keer per maand  Vlinderss in je mailbox. Vol tips op het gebied van social media, e-mailmarketing, apps en tools die het werken makkelijker maken.

Ontbreekt er nog een stukje aan jouw perfecte puzzel?  Stuur een e-mail