Overtuigend Schrijven zonder moeite

Teksten schrijven zonder moeite

Geen schrijfzin, schrijftijd of schrijftalent?

Het kan echt

Dat jij in de sportschool je conditie op peil houdt, lekker een verfrissende wandeling maakt of je nieuwe business outfit scoort voor die waanzinnige presentatie binnenkort. Terwijl ik jouw blog schrijf. Dat is pas slim ondernemen; teksten schrijven zonder moeite!

Schrijven, je moet ervan houden

Ja, ik ben gek op schrijven en ik zal je vertellen waarom

(Bijna) iedereen kan schrijven. Lang niet iedereen schrijft boeiend én overtuigend. Want je schrijft jouw zakelijke teksten natuurlijk niet voor de kat zijn kanarie.

Dat betekent onder andere:

 • Overtuigend schrijven zodat je lezer in actie komt.
 • Onderwerpen en communicatie afgestemd op je doelgroep.
 • Rekening houden met de klantreis en kooptemperatuur.
 • Zorgen dat de zoekmachines jouw teksten vinden en aanbieden.
 • Je teksten afstemmen op het gekozen medium. Online is anders dan gedrukt. En Facebook vraagt andere woorden dan LinkedIn.
 • Onderwerpen bedenken die interessant zijn voor je doelgroep. Week in- week uit.
 • Slim omgaan met je content en je teksten op meerdere manieren inzetten.

Best ingewikkeld.  Juist die complexiteit maakt dat ik gek ben op schrijven. Als introvert kom ik tot bloei in mijn eigen bubbel achter mijn laptop. En mijn empathisch vermogen maakt dat ik me in jou én in je doelgroep kan verplaatsen. Mijn leergierigheid zorgt dat ik glunder van onderzoek. En hoe fantastisch is het dat één woord een enorm verschil kan maken. Of dat jouw teksten mensen verder helpen? Dat enthousiasme en talent, dat voel je aan de tekst. Ook als ik voor jou schrijf.

“Jouw teksten geven mijn bedrijf een ziel”

Kan ik je helpen?

Als gevoelsmens maak ik vooral verschil als ik een klik heb met jou en je dienst

Niet iedereen kan bij mij terecht. Om me goed in je doelgroep te kunnen verplaatsen, wil ik mezelf daarin enigszins herkennen. Dat betekent dat ik een klik nodig heb met je aanbod. Mijn interesses liggen op het gebied van marketing, ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, groei, leefstijl en positiviteit. Anders ben ik vooral bezig met de technische kant van schrijven en sprankelt het niet meer. Vertrouw erop dat ik hier eerlijk in ben. Jij verdient de beste tekst.

Of we ook die persoonlijke klik voelen, merken we al bij het kennismakingsgesprek. Of als we samen aan de gang gaan. Het is goed om te weten dat ik niet met contracten werk. Als jij je niet comfortabel voelt met mij (of ik met jou) dan nemen we met respect afscheid van elkaar. We blijven alleen bij elkaar als we elkaar versterken. Een simpel uitgangspunt waar we allebei gelukkig van blijven.

Wat heb je nodig?
Elk woord telt. Dat zie je terug in je verkoop en bezoekersaantallen

Dit kun je aan me toevertrouwen

 • Bloggen (ghostwriting).
 • Webteksten.
 • Teksten updates social media.
 • Profielteksten social media.
 • Flyers en brochures.
 • Teksten voor je (e-mail)marketing.

“Het blijft me verwonderen hoe jij in mijn hoofd kruipt en precies die woorden kiest, die vertellen wat ik wil zeggen. En dan beter!” 

 

Wat kost het?

Kies het tarief dat bij je wensen past

Kies uit drie verschillende uurtarieven. Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw. Je betaalt per maand, achteraf. Waarbij je uiterlijk op de 15e de factuur ontvangt over de maand ervoor. De hieronder genoemde prijzen gelden vanaf 1 januari 2023.

 1. Heb je me maar eenmalig of af en toe nodig? Dan betaal je het tarief dat hoort bij Vlinderss Vrijheid (€ 65,00 per uur).
 2. De Vlinderss Pas is ideaal voor een kennismaking of als je af en toe wat kleinere klussen uit wilt besteden. (€ 62,50 per uur). Let op: je ontvangt korting omdat je de Vlinderss Pas vooraf betaalt.
 3. Werken we structureel samen (vanaf 6 maanden). Dan betaal je het tarief Vlinderss Zekerheid (€ 57,50 per uur).

Ikea of full service

Druk de kosten door zelf zaken te doen

Ook kies je zelf wat je aan me uitbesteedt. Stel je wilt je blog volledig aan me uitbesteden. Dat betekent inclusief contentkalender, onderwerpen zoeken, zoekwoordenonderzoek, bureauonderzoek, maken en toevoegen van bijpassende afbeeldingen, optimaliseren voor SEO, plaatsen van het blog op je website. Dat noem ik full service. Daar heb je verder geen omkijken meer naar. Behalve dan het concept te lezen voor publicatie.

Het kan ook zijn dat je een aantal van die taken zelf uitvoert. Dan lever je bijvoorbeeld je tekst in Word aan en redigeer ik die voor je. Een soort van Ikea oplossing. Nog steeds een top resultaat en je investering ligt een stuk lager.

Enthousiast?

Zet dan de volgende stap

En boek een kennismakingsgesprek in. Dan vertel je me jouw wensen en deel ik mijn mogelijkheden. Ook merken we vanzelf of die magische klik tussen ons bestaat of dat je beter af bent met iemand anders. Uiteraard ontvang je onze gemaakte afspraken op het gebied van planning en tarief vooraf in je mailbox.

Teksten schrijven zonder moeite?

Hoppa, invullen dat formulier

 

Vragen en antwoorden over teksten schrijven zonder moeite

Wil je ook een proefblog voor me schrijven?

Natuurlijk wil ik dat doen. Je betaalt daar het ad hoc tarief voor. Ik lever het blog dan als concept op in Word en jij hebt de mogelijkheid binnen een week feedback te geven. Uiteraard verwerk ik je feedback zodat je helemaal tevreden bent.

Ik heb alleen hulp nodig bij het verzinnen van blogonderwerpen voor een jaar. Kan dat ook?

Zeker. Ik vind het juist belangrijk dat mijn diensten perfect zijn afgestemd op jouw behoeften.

Ik vind de tekst slecht. Moet ik nu toch betalen?

Het zou mijn eerste keer zijn. Dus gaan we erover in gesprek. De insteek is altijd om een oplossing te vinden waar we allebei tevreden mee zijn.

Kan ik ook bij je terecht als ik alleen mijn profieltekst op LinkedIn wil aanscherpen?

Zeker! Je ontvangt dan van mij een vragenlijst en ik neem mogelijk nog een kort interview bij je af. Ook check ik je LinkedIn en ontvang je een rapportje van mijn bevindingen en aanbevelingen.

En na twee jaar ontvang je van mij een mailtje. Want er kan veel veranderen in twee jaar. Zo hoef je daar zelf niet meer op te letten en blijf je toch altijd actueel op LinkedIn.

Kun je ook het visuele aspect van een flyer verzorgen?

Nou en of. De combinatie tussen tekst en beeld is belangrijk. Dan versterkt het elkaar juist. Ik gebruik Canva voor mijn ontwerpen.

Ik heb een blogreeks en wil daar een tof e-book van laten maken. Iets voor jou?

Allereerst een compliment! Jij weet dat content meerdere keren kan worden ingezet. En met plezier maak ik een gaaf e-book dat past bij je huisstijl. Ontwerpen maak ik in Canva en lever ik op als pdf.

Contentcreatie is toch hartstikke duur? Hoe zit het met mijn ROI?

Ja, contentcreatie vraagt om een behoorlijke investering. Het is ook dé manier om een continue stroom van leads te creëren. Want als mensen je niet kunnen vinden, kunnen ze ook geen zaken met je doen.

Juist door content slim in te zetten en dus meerdere malen te gebruiken maak je je investering al stukken aantrekkelijker. Ook zorgt het blog van vandaag over twee jaar nog steeds voor bezoekers op je website.

 

 

Ik weet niet zeker of ik wel in jouw doelgroep pas. Wat moet ik doen?

Plan gewoon even een gesprek in. Dan komen we daar samen achter.