Smullen van sneltoetsen met dit gratis proeverijtje vol amuses van Word, Excel, Outlook en Windows

Sneltoetsentraining

Sneltoetsen hebben veel voordelen. Een aantal daarvan verwacht je misschien niet.

  • Zo blijken Windows sneltoetsen gebruikers gemiddeld 30% sneller te werken dan de muisgebruikers. Dat scheelt al snel meer dan 20 minuten per dag. En dat is zo’n 1,5 uur per week of 60 uur per jaar.
  • Je levert beter werk af omdat je geconcentreerd en met volle aandacht bezig bent. Logisch want na elke handeling met je muis moet je focus en concentratie weer opnieuw opbouwen.
  • Je voelt je gezonder en fitter omdat je structureel een betere houding achter je beeldscherm hebt.

Waarom gebruiken we niet allemaal sneltoetsen?

Zoveel voordelen en toch gebruikt niet iedereen de sneltoetsen. Dat komt omdat we gewoontedieren zijn. Als je gewend bent om met je muis te werken dan blijf je dat doen. Ook al roept een collega een keer dat je met Ctrl + N veel sneller een nieuw document maakt. Want ook al is dat sneller, dat zit (nog) niet in je routine. Bovendien is die sneltoetscombinatie nieuw voor je dus de kans dat je dat eerst op moet zoeken welke sneltoets bij het openen van een nieuw document hoort is groot. En dat doe je niet, want je hebt het druk (in ieder geval 20 minuten drukker dan je sneltoetsencollega).

Waarom deze sneltoetsentraining wél werkt

Maar wat nu als je 26 weken lang wekelijks een kort mailtje ontvangt met daarin de populairste en winstgevendste sneltoetsen? Dan ontdek je spelenderwijs het resultaat. Op een leuke manier en makkelijk te oefenen. Plak bijvoorbeeld na het lezen van je mailtje een post-it op je PC met daarop de sneltoets van die week. Of zet de leuke visual op je beeldscherm. Dat betekent een half jaar lang je focus op het werken met sneltoetsen. En zelfs al zit er maar een onbekende sneltoets bij, dan levert dit je uren tijd op, je verbetert de kwaliteit van je werk én je bent bovendien liever voor je lichaam.

Maar wat kost die sneltoetsentraining dan?

Tja, dat zal dan wel veel kosten; zo’n sneltoetsencursus. Tijd is tenslotte geld dus als je iets leert wat je in 10 jaar zo’n 600 uur oplevert dan zal mag zo’n cursus makkelijk € 300,- kosten. Dan is het nog steeds een geweldige investering. Om maar te zwijgen over de bloopers die achterwege blijven of het aantal ziektedagen dat het bespaart. Dus ja, de waarde van deze cursus is minstens € 300,-. Maar je krijgt hem gratis. In ieder geval voorlopig. Want je ontvangt de sneltoetsen-cursus als bonus bij je aanmelding voor Vlinderss in je Mailbox. De leukste maandelijkse nieuwsbrief van Brabant vol met tips voor ondernemers. Maar zeker ook populair bij managers en secretaresses vanwege de praktische info.

Doen?

Eerlijk gezegd kan ik geen reden bedenken om het niet te doen. Jij wel? Mail me dan, ik ben oprecht benieuwd waarom je er niet aan zou beginnen. Daar kan ik dan nog wat van leren. Wel enthousiast? Vul dan je voornaam en e-mailadres in en start jouw Proeverijtje vol smakelijke snelle happen.

Ja, ik meld me aan