Social Media | Nieuwsbrief

ZZP Servicedesk

Toen Raoul me benaderde voor een mogelijke samenwerking, moest ik hem teleurstellen. Want ik had een tijdelijke klantenstop van 4 maanden. Zijn antwoord deed me smelten en gaf mijn ego een boost.

We snappen dat geduld soms vereist is voor goede kwaliteit
Dus verwees ik hem voor de meest urgente zaken alvast door naar een zeer capabele collega en planden we een kennismakingsgesprek.

Professionaliteit, gedrevenheid & het beste antwoord

Raoul vertelde dat hij samen met Maarten het platform ZZP Servicedesk had overgenomen. Met de ambitie om daar dé plaats van te maken waar ondernemers antwoord vinden op al hun vragen. En dan niet zomaar een antwoord; nee het béste antwoord! Dat klonk perfect dus zei ik volmondig JA!

Down under brengt het beste boven

De samenwerking met Raoul is super goed en verloopt gesmeerd. Een man die weet wat hij wil en ervan overtuigd is dat de beste resultaten altijd een team effort zijn. Lees ook zeker het interview met Raoul, een bron van tips en waardevolle inzichten. Ik heb enorm veel respect voor wat Maarten en Raoul in zo’n korte tijd al hebben neergezet. ZZP Servicedesk is écht een waardevolle kennisbank waar alle ondernemers van kunnen profiteren.

Klant aan het woord
Toen ik Tanja’s teksten las, wist ik direct dat ik met haar wilde werken.

Inleven in de doelgroep

Ik zag namelijk meteen dat ze het harde werk doet om zich in de doelgroep in te leven en vanuit dat perspectief precies die woorden op papier zet die er toe doen. En de woorden achterwege laat die er niet toe doen.

De betrokkenheid van een teamlid

Hoewel we haar slechts inhuurde voor 10 uur per maand voelde het met haar proactieve houding en positieve energie alsof we een volledig teamlid erbij hadden. Ze vroeg actief naar welke manier van communiceren voor ons het prettigst werkt (zo min mogelijk e-mails graag 😃😃) en daar paste ze zich direct op aan.

Bovendien komt ze actief met ideeën

die aan de bedrijfsresultaten kunnen bijdragen. En tenslotte; ze kon lachen om mijn allerslechtste grappen en wist deze soms zelfs te overtroeven. Complimenten!
Raoul Wijnberg