Rob Wuijster

Vlinderss Vrijheid, LinkedIn Profiel

Topmeeting.nl | Rob Wuijster

Hoe leuk is het als je wordt uitgezocht als cadeautje? En dan nog wel voor de auteur van Denk Jezelf Succesvol, een van de boeken uit de winacties van Vlinderss in je Mailbox. Ik mocht aan de slag met het LinkedIn Profiel van motivational speaker Rob Wuijster, eigenaar van Topmeeting.nl. Het was bijzonder aangenaam om deze energieke en inspirerende man te mogen interviewen.

Een bron van positiviteit, vol verhaalkracht die spreekt voor ondernemers over deze inspirerende thema’s:

  1. Gedachten zijn krachten.
  2. Je kunt meer bereiken dan je denkt.

Wat is zo aantrekkelijk aan Rob?

Hij verkoopt geen gebakken lucht. Zijn jarenlange ervaring in de sportwereld als (mental) coach zet hij om in praktische tips die bewezen werken. Zo lukte het hem om met dit stappenplan bondscoach te worden van het Zwitsers Hockeyteam. Fantastisch toch! Rob is het levende bewijs van de maakbaarheid van succes. Niet gek dat deze quote van Michael Jordan hem dierbaar is:

I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.”

Trakteer je gasten op succes

Zoek jij een motiverend spreker voor jouw ondernemersevent? Gun jij jouw publiek een sleutel tot succes?

Leg dan zeker contact met Rob. Je gasten zullen je dankbaar zijn!

Klant aan het woord

Ik ga hierdoor beslist nieuwe klanten aantrekken

Tanja, van Vlinderss, heeft een sprankelende, frisse en professionele tekst voor mijn Linkedin profiel geschreven. Mijn Linkedin account heeft hierdoor een veel plezierige en professionelere uitstraling. Hierdoor zal mijn profiel meer aandacht trekken. En ga ik daardoor beslist nieuwe klanten aantrekken.

Je maakt het heel gemakkelijk om met je in gesprek te komen

Vanaf de eerste seconden tijdens ons eerste gesprek voelde het direct vertrouwd aan! Je bent open, eerlijk, vrolijk, enthousiast en zeer makkelijk en plezierig in de omgang. Je creëert direct een fijne en professionele sfeer. Je bent een echte vakvrouw en hierdoor leverde je ook vakwerk. En daar ben ik natuurlijk heel blij mee.

Tanja, hartelijk bedankt

Voor al je fantastische inbreng en vakkundige hulp. Ik ben heel erg blij dat ik van je diensten gebruik mocht maken. Zoek je iemand die voor jou een wervelende, creatieve en aansprekende tekst voor o.a. je Linkedin profiel kan schrijven? Neem dan contact op met Tanja van Vlinderss.
Rob Wuijster