Vlinderss in je mailbox

Vlinderss in je mailbox: de nieuwsbrief waar je blij van wordt

Vlinderss in je mailbox is het koosnaampje voor de nieuwsbrief van Vlinderss [support & services]. Ontdek zelf of je blij wordt van Vlinderss in je mailbox.

Hoe vaak ontvang ik Vlinderss in mijn mailbox?

Je ontvangt nooit vaker dan één keer per maand Vlinderss in je mailbox. Op dit moment is de verzenddag de laatste vrijdag van een maand. Zo rond een uur of drie. Kun je alvast koppensnellen tijdens de VRIMIBO.

Voor wie is Vlinderss in je mailbox handig?

Ik schrijf Vlinderss in je mailbox voor ondernemers met een eenmanszaak als rechtsvorm. Zelfstandig professionals, net als ik. In de praktijk blijkt dat ook de volgende personen blij worden van Vlinderss in hun mailbox:

 • Managers.
 • Medewerkers PR en communicatie.
 • Virtueel assistenten.
 • Secretaresses.
 • Management assistenten.
 • Mensen die geïnteresseerd zijn in mij of mijn bedrijf.

Welke onderwerpen staan in Vlinderss in je mailbox?

Als virtueel assistent help ik ondernemers hun verhaal te vertellen. Daarom heb ik me gespecialiseerd in:

 • Social media.
 • E-mailmarketing.
 • Schrijven van lekker leesbare teksten (websites, ghostwriting blogs en andere webgerelateerde teksten zoals bijvoorbeeld landingspagina’s of teksten voor social media).
 • Websitebeheer WP-sites.
 • Office (Excel, Word, Outlook en OneNote).
 • Timemanagement en agendabeheer.
 • Samenwerken en organiseren.
 • Handige apps en tools die tijd besparen.

Vlinderss in je mailbox heeft maandelijks een wisselend thema. Naast het nieuwste blog ontvang je ook nog aanvullende tips en inspiratie, die je niet op mijn website leest. Ook leuk: zo’n 3 tot 4 x per jaar verras ik de lezers van Vlinderss in je mailbox met een leuke winactie. De ene keer is het een ijsje, een andere keer een ECHTE Ontmoeting met Jos Burgers en ook de boeken van Natasja Hoogenboom, Angéla Dijksterhuis en Nicole Offenberg gingen al in de actie.

Waarom doe je dat?

 1. Mijn belangrijkste reden: omdat ik het héél leuk vind om te doen. Ik geniet ervan om mooie combinaties met tekst en beeld te maken.
 2. Om je eens per maand een glimlach te bezorgen. Een wereld met blije mensen is een warmere wereld om in te leven.
 3. Omdat ik kennis vooral waardevol vind als je die deelt. Ik hou van afwisselend werk en dus ontdek ik veel. Een deel van die kennis geef ik graag weg aan zoveel mogelijk mensen.
 4. Ik heel gelukkig werd van mensen die hun kennis zomaar met me deelden, zoals Kitty Kilian en Judith de Vries. Dat waren echte steuntjes in mijn rug, toen ik mijn ondernemersavontuur begon. Dat gevoel geef ik graag door.
 5. Het is mijn visitekaartje. Met Vlinderss in je mailbox laat ik zien wie ik ben, hoe ik werk, wat je van me kunt verwachten. Ik werk zoveel mogelijk virtueel. Dus is het prettig als je me al wat beter kent, voordat je me jouw wachtwoorden geeft :-).
 6. Ik gebruik mijn nieuwsbrief graag om andere ondernemers of leveranciers in het zonnetje te zetten. Er zijn zoveel inspirerende mensen op onze aardbol.
 7. Een commerciële reden: omdat ik soms een aanbieding heb die voor jou ook interessant kan zijn.

Wat vinden anderen van Vlinderss in je mailbox?

“Verder wil ik je gewoon eens melden dat ik altijd blij ben met je mails. Je bent vrijwel de enige waarvan ik nieuwsbrieven laat komen en ze zijn altijd echt nuttig. Ze inspireren me en laten me zien dat ik nog veel dingen kan verbeteren”.  Gerard du Buf, magisch spreker.

Eerst proeven? Kijk zelf even:

Onderaan in de voettekst van de nieuwsbrief vind je een aanmeldlink. Té gek als ik jou als nieuwe abonnee iedere maand mag e-mailen!

Een keer per maand Vlinderss in je mailbox? Meld je aan