Rosa van der Voort

Webteksten en LinkedIn profiel

Your Meal Planners | Rosa van der Voort

Rosa is een praktisch ingesteld & energiek verbindingsexpert. Persoonlijke aandacht staat hoog op haar prioriteitenlijst. Inderdaad: Rosa is precies iemand waarmee ik graag samenwerk. Rosa zocht teksten voor haar one-page website: Roos Werkt. Verder zocht ze een sprekende kopregel voor haar LinkedIn profiel én was Rosa benieuwd welke content ze het best op LinkedIn kon publiceren. De webteksten die ik voor haar -naar volle tevredenheid- schreef zagen nooit het levenslicht. De reden daarvoor was fantastisch!

Naast een verbindingsexpert is Rosa ook talentvol in het bedenken van heerlijke en gevarieerde recepten. Ze schreef voor een vriendin in no-time een gevarieerd en lekker weekmenu. Toen ze dat tegen haar zus Lucy vertelde werd het idee voor Your Meal Planners geboren. Ook voor deze webteksten schakelden de zussen Vlinderss in. Wat gaaf om aan de geboorte van zo’n tof project mee te mogen werken!

Inmiddels groeit Your Meal Planners gestaag. Logisch want het is een heerlijk concept. Je ontvangt wekelijks een gevarieerd menu mét boodschappenlijst. Inmiddels schrijft Your Meal Planners ook voor Wendy Online. Doe jezelf een plezier en volg deze zussen op social media. En je hoeft NOOIT meer na te denken over de vraag: WAT ETEN WE VANDAAG?

Je vindt Your Meal Planners ook op Facebook en Instagram.

 

Klant aan het woord

"Enorm fijn, professioneel en betrokken!"

Tanja heeft mij op afstand geholpen met het helder krijgen van mijn visie. Deze visie heeft zij voor mij vertaald in mijn website teksten. Dat dit allemaal online en telefonisch kon was een welkome tijdbesparing!
Rosa van der Voort