Vlindersspas

Camina, Annemarie Timmermans

Veilig werken. Dat lijkt een no-brainer. Maar werken we wel altijd veilig? Staan we stil bij de eventuele gevolgen van onze keuzes?

Op de Luctor et Emergo expositie van Leon van der Flier raakte ik in gesprek met Annemarie. Een vrouw vol verhalen. Een multi-talent met een missie. Inspirerend en gepassioneerd. Annemarie coacht mensen in bedrijven op het gebied van veiligere keuzes maken. Preventieprofessionals kunnen gebruik maken van de mastermind coaching. Zoek je een inspirerende spreekster over veiligheid voor je bedrijf of netwerkvereniging? Bel Annemarie dan gerust. Of geef haar een plaatsje in je boekenkast. Want deze dame is ook nog auteur van de boeken Geef veiligheid wortels en In 10 stappen verbindend adviseren.

Annemarie gebruikt de Vlindersspas om virtueel samen te werken. Ik help haar met feedback en tips om productiever en doelgerichter te werken. Annemarie is een bijzonder sterke en positieve vrouw, die ontzettend veel talenten heeft. Ik geniet ervan om achter de schermen haar behulpzaam te zijn bij het realiseren van haar doelen.

Klant aan het woord

"Jij weet op perfecte wijze achter de coulissen je podium te pakken!"

"Ik had gelijk een goed gevoel bij je. Tijdens het uitgebreide kennismakingsgesprek gaf je me meteen al heel veel tips. Ik had geen twijfel, wist meteen dat dit een goede stap zou zijn."

Wat levert onze samenwerking je op?

Je hebt enorme veel handige tips en brengt ze op zo'n manier dat ik er nog wat mee doe ook! Je bent hartelijk, oprecht blij met mijn behaalde successen en succesjes. Je herinnert me op plezierige en duidelijke wijze aan mijn eigen doelen. Er zitten nu veel meer uren in de dag voor mij. Zonder dat het voelt alsof ik meer werk. Diverse administratieve zaken lopen door de vele tips veel prettiger. Je aanmoedigingen en jubelende reacties op behaalde successen zijn heerlijk om te ontvangen. Dat doet deze eenpitter goed.

Wat kan beter?

Soms duurt het even voor je per mail reageert. Maar alleen als het zaken betreft die kunnen wachten. En eigenlijk is dat prima ook. Op vragen die snel een antwoord vergen, reageer je heel snel.
Annemarie Timmermans