Keukentafelsessie

Lekker vanuit je eigen huis een kijkje in mijn keuken nemen. Of beter gezegd in een uurtje op een fijne en informele manier jouw kennis gericht bijspijkeren. Want een keukentafelsessie is gewoon jij en ik samen. Je ziet precies wat jij wilt leren.

Is zo’n keukentafelsessie iets voor jou?

Herken je jezelf hierin?

  • Het stoom komt uit je oren als je zoekt en telkens weer nét niet vindt wat je wilt weten.
  • Je houdt ervan op je wenken bediend te worden.
  • Tijd is kostbaar voor je. Die verlies je liever niet aan zaken die veel sneller kunnen. Maar ja hoe?
  • Puzzelen is niets voor jou. Je wil gewoon weten op welke knoppen je wanneer moet drukken.
  • Je ontvangt je informatie graag in porties. Zodat je het ook echt in de praktijk brengt.

Ja, dan is zo’n keukentafelsessie precies iets voor jou.

Waarover kan zo’n keukensessie gaan?

Je kunt bij mij een sessie boeken voor hulp bij bijvoorbeeld:

Of misschien loop je tegen een taalprobleem aan. Of zoek je een manier om voortaan wel je planning te halen. Vertel mij waar je tegenaan loopt en ik vertel je of ik handige informatie voor je heb.

Hoe werkt het?

Als ondernemer loop je voortdurend tegen nieuwe ontwikkelingen. Vak zijn ze bedoeld om het leven of het ondernemen makkelijker te maken. Je moet dan wél weten hoe het werkt!

Zo heeft Mailchimp er een handje van ineens de layout te veranderen waardoor je niks meer kunt terugvinden. Of je wil met Office je cursusmateriaal maken, maar je krijgt het steeds net niet zoals jij het wil grrr#!

Vraag dan een keukentafelsessie aan en ik neem contact met je op. Ik stel je wat vragen zodat ik me kan voorbereiden en we plannen een sessie in.

De keukentafelsessie duurt 1 uur. In dat uur bespreken we veel en dat is vaak lastig om allemaal te onthouden. Dat vind ik zo zonde! Daarom neem ik onze sessie op (als jij dat oké vindt) en die opname ontvang je na afloop. Zo kun jij op je gemak nog eens terug kunt kijken van hoe het ook alweer zat. Daarna verwijder ik de opname; die is exclusief voor jou!

Stel je een vraag waarop ik het antwoord niet gelijk weet? Dan ontvang je van mij het antwoord alsnog achteraf. Zonder extra kosten natuurlijk.

Kleine investering, grote opluchting

Dan is de sessie voorbij en heb je het gevoel dat je er weer alleen voor staat 😢.

Het levert je nieuwe kennis op die tijd bespaart of de kwaliteit verbetert.

Dát wil ik niet!

Daarom krijg je van mij nog 7 dagen gratis nazorg. Gewoon om de vragen te beantwoorden die je vergeten was te stellen. Of als iets toch nog niet helemaal duidelijk voor je is.

Wat kost het?

Je betaalt € 95,- ex btw voor de sessie. Je ontvangt ook de opname van je sessie. Je betaalt de factuur voor aanvang van onze sessie.

Wat levert het jou op?

Het levert je nieuwe kennis op die tijd bespaart of de kwaliteit verbetert.  Als je eenmaal een handigheid hebt aangeleerd, levert dat je iedere keer weer extra tijd op. En dat loopt al snel op. Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt natuurlijk af van je vragen en wensen. We beginnen gewoon met een uur en als daarna nog een uurtje nodig is, plannen we dat in.

Aan tafel!

Hongerig geworden en sta je te popelen om nieuwe dingen te leren? Wacht niet langer en vul het formulier in. Ik bel je snel om jouw kennissessie in te plannen.

Werk slimmer, niet harder

Online keukentafelsessie

Naam
Privacystatement:
Door het invullen van je formulier laat je jouw gegevens bij Vlinderss achter. Hoe ik met je gegevens omga, lees je in de privacyverklaring van Vlinderss.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.