WAT IN HET VAT ZIT….

VERZUURT NIET.

Het is alweer even geleden dat jullie zijn verhuisd naar dit fraaie onderkomen in Carré. En ik wist precies wat ik voor cadeau wilde geven. Tot… de twijfel ging toeslaan. En je mag een gegeven paard wel niet in de bek kijken; ik ben voorstander om een glimlach cadeau te geven.

Dus is het een soort DIY pakket geworden. Omdat keuzevrijheid een groot goed is. Om keuzestress te verminderen ontvang je 3 invulsuggesties erbij. Maar besteedt het budget vooral zo dat het bij jullie viertjes een glimlach op het gezicht tovert. Want dát is precies wat jullie met CiST doen. Bruggen bouwen om generaties te trakteren op vrij denken, verwondering en een beginner’s mind. De wereld mooier maken dus! Dagelijks dankbaar dat ik aan deze club een steentje bij mag dragen!

Jullie cadeau (tromgeroffel)…

De tekst is beter te lezen als je de pdf download. Kies iets leuks uit. Vier het samen en de facturen mogen naar mij. Enjoy en maak er een heerlijke zomer van!

Liefs!

Tanja.

PS Zomerpret inspiratie nodig? Tips en bloopers lees je in het Vlinderss vakantiemagazine 2022 en als je enthousiast bent is er ook nog een editie 2021.