Stichting Cist, referentie samenwerking met Vlinderss afbeelding website CiST

VA-ondersteuning

CiST | Lizette Mijland

Lizette viel gelijk op. Ze was een van de leden van het directieberaad van de Stichting Tangent toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. Intelligent, enorm betrokken en creatief. Mijn interim klus bij Tangent was inmiddels al wat jaren afgerond, toen ik in 2019 een telefoontje van haar kreeg. Lizette was inmiddels directeur bestuurder van Stichting CiST. Ze zaten midden in een verzelfstandigingsproces en konden daarbij wel wat krachtige secretariële ondersteuning gebruiken. Dus dacht ze aan mij.

Tja, werken voor een persoon die ik enorm bewonder en dan ook nog in de branches onderwijs en cultuur… Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het was de start van een enorme fijne samenwerking. Inmiddels heeft Lizette afscheid van stichting CiST genomen. Wij nemen geen afscheid en blijven elkaar zeker volgen. Bijvoorbeeld haar werk in Atelier Chill (lees zeker ook het interview met Lizette hierover) of haar website Onderwijskoppen.

Hieronder vertelt Lizette hoe ze onze samenwerking heeft ervaren. Doe er je voordeel mee.

Klant aan het woord
Lieve Tanja, &nbsp

Je was voor mij een rots in de branding

'Slechts één mailtje of telefoontje weg van mij.' Dat heb ik ook zo ervaren. Je hebt meegedacht over het verbeteren van werkprocessen en altijd heel nauwkeurig je werk gedaan. Ik maakte me nooit zorgen of het zou gebeuren en of het goed zou gebeuren. Door jouw interventies kon ik mij beter richten op het geheel van mijn organisatie.

Tip

In de vakantieperiodes wanneer je afwezig was merkte ik dat meteen. Een tip zou zijn om dan voor goede vervanging te zorgen. Dat lijkt ook wel meteen een grote uitdaging, want jouw werk overdragen is niet makkelijk.

Het werken op afstand vond ik helemaal geen probleem

In de Corona periode was het alleen maar een heel groot voordeel dat jij al veel ervaring had met op afstand werken. Je leerde me veel over beschikbaar zijn en niet beschikbaar zijn. Plannen en keuzes maken. Daarnaast ben je ook gewoon een heel prettig mens. Een fijne eerlijke meedenker. Een topper.

Dank

voor alles wat je bij CiST betekende en gelukkig houden we elkaar in het vizier.
Lizette Mijland