salestaalent

Vlinderss Zekerheid

SalesTAALent Natasja Hoogenboom

Natasja heeft een bedrijfsnaam die de lading dekt: SalesTAALent.

Naast haar salestalent, heeft ze ook de gave om helder en boeiend te schrijven. SalesTAALent helpt dienstverleners van iedere offerte een opdracht te maken. Als geen ander weet Natasja in haar teksten de klant centraal te stellen. Haar workshops zijn een echte aanrader voor iedere ondernemer. Ze helpt je anders naar offertes te kijken en deelt gul haar kennis en ervaringen. Volg Natasja  op Twitter en ontvang dagelijks haar tips op het gebied van offertes, aanbestedingen en taal. Of schrijf je in op haar nieuwsbrief en ontvang maandelijks inspiratie.

Mag je offerte uitbrengen voor jouw droomopdracht? Vergroot je kansen op succes en schakel SalesTAALent in. Ook als spreekster staat deze powervrouw haar mannetje.

Tot slot is Natasja ook gewoon een prachtig mens, die weet te verbinden.
Ik ben erg blij en trots om voor haar bedrijf te mogen werken!

Klant aan het woord
Tanja is ‘op afstand’ de persoonlijkste assistente Iedere maand schrijf ik een artikel over offertes en aanbestedingen. Het plaatsen van zo’n artikel op mijn website en het versturen via mijn nieuwsbrief kost veel tijd. Tijd die ik liever gebruik om mijn klanten te helpen. Tanja neemt mij dit nu maandelijks volledig uit handen. Wat daarbij zo fijn aan haar is? Ze gaat uit zichzelf altijd een stapje verder. Zo controleert ze mijn artikel ook op schrijffouten, zoekt ze er een afbeelding bij en geeft ze me tips voor andere platformen om mijn artikel te delen. Tanja helpt me ook bij het onderhouden van mijn sociale media. Ze houdt daarbij rekening met feestdagen of gevoelige momenten waarop automatische berichten niet gewaardeerd worden. Tanja is (door haar leergierigheid) goed op de hoogte welke sociale media belangrijk zijn voor de Google ranking. Ik heb ervaren dat ze een kanjer is in Excel, waaruit zij handige templates weet te toveren. Ze vindt het heerlijk om zaken voor je uit te zoeken en te regelen. En last but not least: ze is betrouwbaar en geeft veel persoonlijke aandacht. Dat voel je aan alles als je met haar samenwerkt. En vooral aan de manier waarop zij met zoveel respect over haar klanten praat. Zoek je een persoonlijke assistente ‘op afstand’? Dan is Tanja ‘op afstand’ de persoonlijkste!
Natasja Hoogenboom