Peter van den Broek

Vlinderss Vrijheid: ontwerpen sjablonenset

Peter van den Broek

Tijdens een netwerkbijeenkomst van JOB-netwerk zaten we naast elkaar. Peter is een echte dienstverlener. Peter is expert op het gebied van strategische marketing, e-commerce, online marketing, brandmanagement en sales.

Hij studeerde gedragswetenschappen. Daarmee helpt hij organisaties hun doelgroep te begrijpen. Etnografisch onderzoek heet dat. Geweldig en boeiend gespreksonderwerp. Het motto van Peter: ‘If you tell better stories, you built better business!

Bij Peter kun je terecht voor de volgende diensten:

  • Programmamanagement marketing en communicatie
  • Campagnemanagement
  • Eventmanagement
  • Presentaties en trainingen over consumentgedrag.

Peter is erg enthousiast, open en belangstellend. Hij beheerst de vaardigheid van het luisteren. Meer weten over Peter? Bekijk dan hier zijn interview.

Klant aan het woord
Ik heb nu ook zelf ervaren dat ze een kanjer is in Excel, Power Point en Word ook voor Mac, waaruit zij handige templates weet te creëren om mijn dagelijks werk eenvoudiger te maken. Ze vindt het heerlijk om zaken voor je uit te zoeken en zorgt voor top kwaliteit met een professionele handleiding. En last but not least: ze is creatief, snel betrouwbaar en geeft veel persoonlijke aandacht met een fantastische glimlach. Die krijg je er altijd gratis bij. Bedankt topper!!!
drs. Peter van den Broek