Sam van den Dungen | Het Sporttheater Made

Social media ondersteuning

Het Sporttheater Made | Sam van den Dungen

Bij ons kennismakingsgesprek viel even mijn mond open van verwondering. Zo’n gave omgeving verwacht je gewoon niet als je naar een sportschool gaat. Het Sporttheater is dan ook zoveel meer dan een sportschool. Het Sporttheater is bedacht om jou te laten stralen!

Wat maakt Het Sporttheater zo bijzonder?

Sam maakt gelijk indruk. Wat een bevlogenheid! Wat een mooie man om mee samen te mogen werken. Een man met een visie én een missie. Een klein stukje daarvan:

Een Sam met een missie

“Ik ben van mening dat het zo ontzettend anders kan en moet. In de fitness branche floreert de personal trainer omdat de sportclubs niet waarmaken wat ze beloven. Het Sporttheater overbrugt de enorme kloof tussen de reguliere sportclub en personal training. Wij bieden Small Group Personal Training, wat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt. We trainen namelijk in kleine groepen van maximaal 10. Zo is er volop ruimte voor een goede en professionele begeleiding van onze leden.”

Tijd is je kostbaarste bezit

Smaakt naar meer? Lees dan ook zeker mijn interview met Sam, met handige tips.

Van A tot Z & 24/7 jouw maatje

En dat kan ik uit eerste hand beamen! Het is een enorme inspirerende omgeving. Met veel aandacht voor details en voor een totale aanpak. Briljant zijn ook de workshops, waarmee ook het mentale aspect aandacht krijgt. Ook de app is een echte ondersteuning die 24/7 tot je beschikking staat.

De leukste manier van een gezonde leefstijl in Brabant

Het Sporttheater en het professionele team onder de bevlogen leiding van Sam maakt dat Het Sporttheater misschien wel de leukste manier van gezond leven in Brabant is. Het Sporttheater is voor iedereen die in een veilige omgeving op topniveau wil sporten of die wil werken aan een duurzame verandering van hun levensstijl. Zowel fysiek als mentaal en sociaal. Het is de 18 minuten rijden vanuit Breda méér dan waard!

Klant aan het woord

Vooral erg professioneel

Ik vond het werken met Vlinderss fijn, ontspannen en vooral erg professioneel. Fijn om te merken dat er mensen bestaan al die dingen die door mijn hoofd schieten in woorden weten te vangen.

Vlinderss ontzorgt 100%

Je hebt een gesprek met Tanja -dat in mij geval alle kanten op gaat- en vervolgens heb je kort daarna het resultaat voor je neus. Beter en gestructureerder dan ik ooit zou kunnen doen.

Spreekt een aardig woordje Sams

Het was heel fijn om een aantal belangrijke, in mijn geval, social media taken die je op je bureau hebt liggen met een gerust hart los te kunnen laten. Wetende dat Tanja ondertussen een aardig woordje Sams heeft leren spreken. Hierdoor kreeg de grote boze buitenwereld een goed idee wat Het Sporttheater is en waar wij voor staan.
Sam van den Dungen