Hennie van de Kar

Social media ondersteuning

Hennie van de Kar-Vervooren, tekstschrijfster

Onze eerste ontmoeting was bij het SYTYCW event van Claudia Bouwens volgens mij. Maar ik kende Hennie al eerder van haar columns voor Breda Vandaag. Bij een Aithra bijeenkomst ontdekte we dat we een gezamenlijke liefde hadden: NAC Breda. Echt samenwerken kwam er niet van, al deelden we een positie in team SalesTAALent. Je kent dat wel; zo’n ontmoeting dat het gelijk klikt. Dat je elkaar online met veel plezier volgt. En dat je diep van binnen weet, dat je ooit nog iets samen gaat doen.

Toen Hennie in december haar Facebookprobleem opgelost wilde hebben, twijfelde ze geen moment en schakelde ze Vlinderss [support & services] in.

Naast tekstschrijfster is Hennie ook betrokken bij Mooi Vastgelegd. Een prachtig initiatief dat doet wat de naam beloofd. Jouw verhaal mooi vastleggen in een boek, film of documentaire.

Klant aan het woord
Wat vond je fijn aan onze samenwerking? Jouw prettige mails en je zorgvuldige aanpak. Het gevoel dat geen enkele moeite jou teveel is of dat geen enkele vraag stom is. Ik ben heel blij dat ik jou heb ingeschakeld.
Hennie van de Kar - Vervooren