Werkwegen Froukje Smeding

Workshop Mailchimp

Froukje Smeding | WerkWegen

Via de website kwam de volgende workshop aanvraag: “ik start met Mailchimp en ik wil het goed installeren”.  Daar ga ik zo van glunderen. Geen halve maatregelen of wekenlang op zoek naar informatie. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met Mailchimp. Op internet staat veel informatie online. Ook bij Vlinderss vind je een korte Mailchimp handleiding in twee delen. Toch is het slim even de hulp van een expert in te roepen. Iemand die weet waar welke instelling staat. Wat belangrijk is en wat niet. Zodat je nieuwsbrieven niet op rare tijden worden bezorgd, omdat je bijvoorbeeld vergeten bent de tijdsinstelling goed te zetten.

Dus maakte ik voor Froukje de workshop ‘Zeker starten met Mailchimp’

Zodat Froukje na deze 2,5 uur durende workshop precies weet waar ze op moet letten. En natuurlijk hoe ze dat zinnetje View this in your browser vertaald. Of voorkomt dat er een extra footer door Mailchimp wordt toegevoegd. Twee zaken die regelmatig fout gaan in de nieuwsbrieven die ik ontvang.

De avond begon natuurlijk met een korte kennismaking.  Met haar bedrijf WerkWegen begeleidt Froukje mensen in of naar werk. Van oorsprong bestond dit uit het incompany begeleiden van medewerkers met loopbaanthema’s en zaken rondom functioneren. Froukje bemerkte een toename in begeleidingsvragen omtrent stress en burn-out. Dit was voor haar aanleiding om zich stevig te specialiseren. Haar expertise en specialisatie is zowel voor particulieren als voor bedrijven van behoorlijke meerwaarde.

Met Froukje haal je een boeiende spreekster in huis.

De thema’s stress en burnout zijn actueel en dus uitermate geschikt voor events. En daar blijft het niet bij! Sinds haar 10-jarig jubileum brengt WerkWegen ook heuse theatervoorstellingen op de planken. Benieuwd? Kijk maar eens hier en vind Golven van Geluk.

Klant aan het woord
Ik ontdekte je naam op de JOB site, waar ik een lezing geef over 'stress en ondernemen'. Ik waardeer de workshop met een 10. Eigenlijk heb ik gewoon een gezellige avond gehad, die ook nog erg leerzaam was. Met de nazorg die bij de workshop hoort, ben ik helemaal goed op weg geholpen.
Froukje Smeding