Flier! Geeft je bedrijf een gezicht

Vlindersspas | Teksten, social media

Flier! photographer | visual artist | coach

Aardig, geïnteresseerd, bescheiden. Een aangename verrassing tijdens een open koffie bijeenkomst. “Ik fotografeer” vertelde Leon. Toen ik de volgende dag zijn website bezocht, viel mijn mond open. Wauw. Leon doet zoveel meer dan fotograferen. Zijn beelden zijn origineel, creatief en raken. Zoveel expressie gevangen in één beeld.

Gelukkig bleef het niet bij die ene ontmoeting. We werkten voor het eest samen in het dreamteam van SYTYCW, een project van De ArbeidsBELmiddelaar. En in een brainstormsessie bleken we elkaar perfect aan te vullen. Toen Leon het project Luctor et Emergo via crowdfunding onder de aandacht bracht bij een groot publiek, mocht ik helpen met teksten.

Leon is iemand die bruist van de energie. Wiens hoofd tolt van de creativiteit. Zo’n ontzettend fijne kerel om mee samen te werken. Diep respect voor zijn projecten, zijn visie en zijn werk. Leon beter leren kennen? Abonneer je dan op zijn YouTube kanaal. Zijn vlogs laten zijn veelzijdigheid zien.

Leon is iemand waar je genadeloos mee kunt lachen of ademloos mee kunt praten. Een man die het verschil maakt! Bedrijven helpt hij met een authentieke profilering. Of hij zorgt voor energie in de kantoortuin met zijn werken. Leon is iemand die inderdaad 1.000 woorden schildert in één foto.

Klant aan het woord

"Zoek je echt persoonlijke ondersteuning? Dan kies je voor Vlinderss! "

Wat als je zelf niet toekomt aan bepaalde werkzaamheden? Door drukte of omdat je simpelweg niet weet hoe je deze het beste aanpakt? Nou, dan bel of mail je Tanja. Zij is dan degene die je nodig hebt. Want in een mum van tijd staat ze naast je. Niet letterlijk, want deze VA werkt op afstand. En toch heb je het gevoel dat ze heel dichtbij is. Ze luistert goed naar wie je bent en wat je wensen zijn. Creëert het gevoel dat ze je door en door begrijpt. En geeft dan ook direct aan wat er nodig is. Dat schept vertrouwen! Daarnaast is ze in de uitvoering zeer effectief. Voor Flier! ondersteunt ze bij de berichtgeving op social media, helpt bij het opstellen van mailings en geeft feedback op nieuwe ontwikkelingen. Dit alles gehuld in een vrolijk, spontaan en fris jasje.
Leon van der Flier