Energiek Enzo

Vlinderss Vrijheid

Energiek Enzo, José-Anne Ockhuyzen

Eén van mijn eerste verkoopgesprekken was met José-Anne. Ze zocht een expert op het gebied van social media ondersteuning. Ik stamelde dat ik dat nog niet was en gaf haar een andere naam door.

Wat was het fijn, dat ze me vier maanden later nog een keer belde. José-Anne is een energieke vrouw. Wat mij betreft geboren om op een podium te staan en bijzonder geschikt als spreker of moderator. Erg ervaren in het begeleiden en coachen van mensen. Open, no-nonsense en met compassie waar nodig.

Zij is de ontwikkelaar van Moeiteloos Briljant Leiderschap. Een uniek leiderschapsprogramma, dat leiders helpt het beste uit zichzelf en uit hun team te halen. Haar inzichten, ervaringen en passie komen samen in dit programma. Ik ondersteun haar bij de uitwerking van de interviews met moeiteloos briljante leiders. Prachtige en inspirerende gesprekken.

Naast het MBL-programma geeft José-Anne regelmatig masterclasses. Wat dacht je van deze:

Er zijn geen lastige mensen. Iedereen is anders en dat is best lastig.

Of misschien ken je haar van de pitch-workshop op de startersdagen van de Kamer van Koophandel. José-Anne is een inspirerende en energieke powervrouw!

Klant aan het woord
"Tanja is sinds 2013 mijn Virtual Assistent. Ze verzorgt onder andere mijn nieuwsbrieven en ze maakt me zichtbaar op Social Media. Ze denkt altijd pro-actief mee. Tanja heeft humor. Veel humor. Ze is scherp, alert en direct. Hier waardeer ik haar enorm om. Ze voelt feilloos aan waar aan te scherpen of af te remmen. Dit maakt haar voor mij onmisbaar."
José-Anne Ockhuijzen