De website van De ArbeidsBELmiddelaar

Vlinderss Vrijheid

Claudia Bouwens: arbeidsBELmiddelaar

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Dit is Claudia Bouwens | De ArbeidsBELmiddelaar  in actie.

De bevlogenheid waarmee Claudia haar werk doet, komt binnen. Mijn favoriete quote van Claudia?

“Er is nooit een reden om iets NIET te doen”.

Claudia is arbeidsbelmiddelaar. Ze helpt mensen aan hun droombaan en werkgevers aan de ideale uitbreiding voor hun team. Haar unieke talent is het koud bellen. Een feestje om te zien. Er gebeurt echt iets als Claudia haar workshop geeft. Je voelt de energie in een ruimte veranderen. Aan gemeenten biedt Claudia een uniek concept, waarbij ze uitkeringsgerechtigden helpt uitstromen naar (reguliere) arbeid. En ook het onderwijs zit goed bij De ArbeidsBELmiddelaar voor gastcolleges of het regelen van BOL- en BBL werkplekken.

Claudia schakelt mij regelmatig in voor diverse (schrijf)klussen. Wat hebben wij in korte tijd al ontzettend veel lol gehad! Een bijzondere vrouw, die Claudia.

Klant aan het woord
Tanja is voor mij als onderneemster enorm waardevol. Samen hebben we al veel bijzondere en emotionele momenten gedeeld. Zo heeft Tanja het totale projectplan #SYTYCW uitgeschreven. Ze wist mijn concept idee te vertalen in een projectplan met alle elementen die erbij hoorden. Tanja schrijft dan in mijn taal, vanuit mijn visie en missie. Ook de teksten van mijn website schreef Tanja. En als ik input geef voor een blog, maakt Tanja daar een lekker leesbaar verhaal van. Ze snapt mijn werk en daarom vindt ze zelf aanvullende tips. Dat is de reden waarom ik voor Vlinderss kies: Tanja begrijpt me als mens. Ze snapt mijn missie vanuit passie. Wat is zo aan haar waardeer? Ze denkt met me mee. Tanja geeft me structuur. Ze ontlast me en helpt me vaak mijn hoofd leeg te maken. Of het nu gaat om het schrijven van een blog of het opstellen van een nieuwsbrief. Tanja is een verademing! Ze brengt lucht in mijn overvolle agenda, zodat ik ook in drukke tijden zichtbaar blijf. Los van het feit dat ze haar vak als virtueel assistent heel professioneel uitvoert, is Tan ook een warm oprecht en zuiver mens. En DAT... is zeldzaam en koester ik.
Claudia Bouwens