Claudia Bouwens, Het Belmeisje

Vlinderss Zekerheid

Claudia Bouwens: Het BELmeisje

We leerden elkaar kennen tijdens een netwerkbijeenkomst. Toen nog als De ArbeidsBELmiddelaar gebruikte ze haar bel- en verbindingstalenten om werkzoekers zelf de regie te laten nemen. Dat haar talenten niet alleen waardevol zijn voor werkzoekers, maar ook voor organisaties en ondernemers bleek al snel. En Claudia ging verder als Het BELmeisje.

De bevlogenheid waarmee Claudia haar werk doet, komt binnen. Mijn favoriete quote van Claudia?
“Er is nooit een reden om iets NIET te doen”.

Onze samenwerking begon met Vlinderss Vrijheid, waarbij Claudia mij inschakelde als ze me nodig had. Al snel maakten we de switch naar Vlinderss Zekerheid, waarbij ik structureel marketingtaken en vaste werkzaamheden voor haar uitvoerde.

Er gebeurt echt iets als Claudia binnenkomt. Je voelt de energie in een ruimte veranderen. Claudia biedt als Het BELmeisje verschillende oplossingen aan organisaties, ondernemers en werkzoekers. De telefoon en het op een originele en authentieke wijze verbindingen leggen, spelen daarbij een centrale rol.

Een bijzondere vrouw die Claudia!

Klant aan het woord
Tanja is voor mij als onderneemster enorm waardevol. Samen hebben we al veel bijzondere en emotionele momenten gedeeld. Zo heeft Tanja het totale projectplan #SYTYCW uitgeschreven. Ze wist mijn concept idee te vertalen in een projectplan met alle elementen die erbij hoorden. Tanja schrijft dan in mijn taal, vanuit mijn visie en missie.

Ook de teksten van mijn website schreef Tanja. En als ik input geef voor een blog, maakt Tanja daar een lekker leesbaar verhaal van. Ze snapt mijn werk en daarom vindt ze zelf aanvullende tips. Dat is de reden waarom ik voor Vlinderss kies: Tanja begrijpt me als mens. Ze snapt mijn missie vanuit passie.

Wat is zo aan haar waardeer? Ze denkt met me mee. Tanja geeft me structuur. Ze ontlast me en helpt me vaak mijn hoofd leeg te maken. Of het nu gaat om het schrijven van een blog of het opstellen van een nieuwsbrief. Tanja is een verademing! Ze brengt lucht in mijn overvolle agenda, zodat ik ook in drukke tijden zichtbaar blijf. Los van het feit dat ze haar vak als virtueel assistent heel professioneel uitvoert, is Tan ook een warm oprecht en zuiver mens.
En DAT... is zeldzaam en koester ik.
Claudia Bouwens