Cibell Yecerra Coaching & Hypnotherapie

Vlinderss Vrijheid, webteksten

Cibell Yecerra | Coaching en Hypnotherapie

Net voor mijn vakantie kreeg ik de contactaanvraag van Cibell. Ze was net gestart als hypnotherapeute & coach en zocht iemand die teksten voor haar website kon schrijven. Ik vertelde haar, dat ik haar graag wilde helpen maar dat ik eerst op vakantie ging. Cibell aarzelde niet en zei: dan wacht ik daarop. Zo tof! Wat een warme, hartelijke en wijze vrouw! Het was een feestje om samen te werken.

Cibell heeft zelf een bewogen levenspad achter de rug. Juist daardoor ontdekte ze, dat het vaak onze eigen blokkades zijn die ons levensgeluk in de weg staan. Zonde! Het is dan ook haar missie om zoveel mogelijk mensen van dit soort blokkades te bevrijden. Je kunt bij haar terecht voor hypnotherapie of coaching en hypnotherapie. Dit kan zelfs online! Ook leuk om te weten: Cibell is meertalig en kan daarom ook Engels- en Spaanstaligen verder helpen.

Klant aan het woord

"Ik bedank je met heel mijn hart!"

Tanja heeft mij geholpen met een mooie, pakkende en goed klinkende website, leuke blogs en leermomenten. Alles in onze samenwerking verliep fijn. Onze telefonische gesprekken, onze e-mail communicatie, jouw lach, je adviezen, je ideeën, de manier waarop je meedenkt en je betrokkenheid. Ik ben behoorlijk tevreden en blij met onze samenwerking. Ik bedank je met heel mijn hart.
Cibell Yercerra