Webteksten schrijven

Cesartherapie Breda, Anita Berende

Cesartherapie Breda is de praktijk van Anita Berende. Anita is vanaf 1999 als Cesartherapeute actief. Het fascineert haar hoe je met kleine aanpassingen in je gedrag- en bewegingspatroon geweldige resultaten kunt bereiken. Dat dit inderdaad zo is, heb ik zelf ervaren toen ik met een nekhernia bij Anita kwam.

In 2013 wilde Anita haar website moderniseren. Voor de techniek had ze al iemand gevonden. Ze zocht nog iemand die haar webteksten kon schrijven. Anita koos voor Vlinderss omdat ze de verwachting had dat ik haar boodschap in woorden kon vertalen.

Klant aan het woord
"De samenwerking met Vlinderss vond ik erg prettig. Na de intake leverde Tanja een plan op waarin duidelijk de stappen die gezet moesten worden stonden vermeld. Erg overzichtelijk en doelgericht. De communicatie met Tanja is fijn. Ze is vrolijk, enthousiast, sprankelend en energiek. Haar afspraken komt ze na en ze werkt secuur en betrokken. Ook heel belangrijk voor mij was haar inlevingsvermogen. Ze heeft echt mijn boodschap weten te vertalen. "
Anita Berende