Opdrachtaanvraag

Opdrachtaanvraag workshop op maat

Het internet is een bron van gratis kennis. Of je nu wilt leren hoe je je oliepeil controleert of hoe je een achtbaan bouwt. Het is allemaal te vinden. Soms met één simpele  google opdracht en soms heb je na uren zoeken nog niet gevonden wat je wilt weten.

Wil je snel precies dat leren waar je naar op zoek bent? Dan is een workshop op maat iets voor jou. Je leert in jouw tempo, op een manier die bij je past.  Op een locatie die jij prettig vindt. Bij jou, bij mij of buiten de deur. Het kan allemaal. Afhankelijk van je wensen kost een workshop op maat tussen de € 199,- en € 599,- Zo werkt het:

Intake

Vul het formulier in. Kun je niet precies formuleren wat je leerdoelen zijn? Laat dat deel dan open. Ik neem contact met je op en we stellen je leerdoelen samen vast.

Offerte

Op basis van jouw informatie krijg je van mij een opdrachtbevestiging. Als je de opdrachtbevestiging ondertekend terugstuurt, plannen we de workshop in.

Workshop

Op de afgesproken tijd volg jij de workshop die speciaal voor jou gemaakt is.

Nazorg

Vaak ontstaan er nadat je het geleerde toepast in de praktijk nog vragen. Daarom hebben we na afloop van je workshop een skype-datum gepland om even te inventariseren waar je tegenaan loopt.

Opdrachtaanvraag workshop op maat

Naam cursist*

Bedrijfsnaam

E-mail cursist*

Telefoonnummer

Skype

 

Geef het onderwerp van de workshop aan, bijvoorbeeld Mailchimp of Word
Ik heb interesse in een workshop*

Beschrijf zo volledig mogelijk je leerdoelen. Bijvoorbeeld: ik wil zelf een sjabloon kunnen ontwerpen voor een formulier of ik wil een rondleiding in Mailchimp, zodat ik leer wat er mogelijk is.
Mijn leerdoelen zijn*

Ik wil een workshop in de volgende maand*
Mijn voorkeur gaat uit naar (kruis aan)*
OchtendMiddagAvond

Op de volgende locatie (kruis aan)*
Bij VlinderssErgens anders

Bij het opstellen van oefeningen is het handig als ik weet hoeveel tijd ik aan de voorbereiding kan besteden. Het voorkomt dat jij een offerte krijgt die boven je budget uitgaat.
Mijn budget is*

Privacyverklaring*

*Verplichte velden