Opdrachtaanvraag

Opdrachtaanvraag workshop op maat

Het internet is een bron van gratis kennis. Of je nu wilt leren hoe je je oliepeil controleert of hoe je een achtbaan bouwt. Het is allemaal te vinden. Soms met één simpele  google opdracht en soms heb je na uren zoeken nog niet gevonden wat je wilt weten.

Wil je snel precies dat leren waar je naar op zoek bent? Dan is een workshop op maat iets voor jou. Je leert in jouw tempo, op een manier die bij je past.  Op een locatie die jij prettig vindt. Bij jou, bij mij of buiten de deur. Het kan allemaal. Afhankelijk van je wensen kost een workshop op maat tussen de € 199,- en € 599,- Zo werkt het:

Intake

Vul het formulier in. Kun je niet precies formuleren wat je leerdoelen zijn? Laat dat deel dan open. Ik neem contact met je op en we stellen je leerdoelen samen vast.

Offerte

Op basis van jouw informatie krijg je van mij een opdrachtbevestiging. Als je de opdrachtbevestiging ondertekend terugstuurt, plannen we de workshop in.

Workshop

Op de afgesproken tijd volg jij de workshop die speciaal voor jou gemaakt is.

Nazorg

Vaak ontstaan er nadat je het geleerde toepast in de praktijk nog vragen. Daarom hebben we na afloop van je workshop een skype-datum gepland om even te inventariseren waar je tegenaan loopt.

Opdrachtaanvraag workshop op maat

 

Ad hoc opdracht

Naam
Privacystatement:
Door het invullen van je formulier laat je jouw gegevens bij Vlinderss achter. Hoe ik met je gegevens omga, lees je in de privacyverklaring van Vlinderss.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.