10 jaar Use Your Talents

Hieperdepiep! Gefeliciteerd

10 jaar geleden sloot je een donkere periode in je leven af. Een vrouw met een missie; een land vol stralende ogen! Door mensen figuurlijk op comfortabele stoelen te plaatsen. Gestoeld op zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Zodat ze vanuit kracht leiden en vanuit het hart inspireren. Want leven vanuit je kern levert niet alleen de beste resultaten, het is ook puur. Politiek en ego mogen aan de kapstok blijven.

En wat een succes is dat. Ik weet niet hoeveel levens je positief hebt veranderd in de afgelopen 10 jaar? Hoeveel paar ogen weer vuur en passie schijnen. Hoeveel talenten er dankzij jouw voeding wisten te ontkiemen. Direct of indirect. Sta daar maar eens even bij stil. Het aantal levens dat je geraakt hebt. Wow, nice!

Raak geschoten

Op 15 oktober 2018 spraken we elkaar voor het eerst. Door de telefoon. En twee dagen later om 16:00 sloot ik je voorgoed in mijn hart. Bám, wat een eerste indruk. Naast de kracht die je uitstraalt durf je ook je kwetsbaarheid te tonen. Je kijkt in kansen, zelfs als het donker je insluit. Je hebt een warm en groot hart en bent een leeuwin als het gaat om je gezin.

Je straalt een energie uit die een ruimte doet oplichten. Je bent intelligent en slim. Je bezit een open geest en bent hoog sensitief. Je bent creatief, strategisch en bovenal ben je puur. Daarnaast heb je ook nog de gave om anderen boven zichzelf uit te laten stijgen. Iets wat ik al drie jaar lang dagelijks mag ondervinden.

Vertrouwen en loslaten

Met zo’n lijst aan kwaliteiten en als je gewend bent zelf alles draaiende te houden was vertrouwen en loslaten drie jaar geleden nog wel ‘een dingetje’. Je zocht een maatje aan wie je dingen over kan laten. En we vonden elkaar ook in je missie. Toen verwoordde je die als volgt: ‘het bedrijfsleven en de ratrace is zo gericht op de buitenkant. Daardoor krijgen we het druk en steeds drukker’. Dat wilde je veranderen.

In de afgelopen drie jaar heb ik je hard zien werken aan het durven kiezen voor minder druk. Keuzes die ruimte in je hoofd brengen. Het loslaten (fuck perfect!) van perfectionisme en het omarmen van jezelf. Langzaam maar zeker ook oog krijgen voor je eigen behoeften en zo liefdevol naar jezelf te handelen als naar je omgeving.

Dankbaar en trots

Vandaag (of in ieder geval binnenkort) bestaat Use Your Talents® 10 jaar, een bijzondere dag. Dus laat ik je graag weten hoe onwijs trots ik op je ben.

  • Op wat je zakelijk wegzet.
  • Op de onvoorwaardelijke liefde voor je gezin.
  • Op je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wat ben ik dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen en dat we mogen samenwerken. Om dit te vieren schenk ik je graag deze vernieuwde brochure van Effectief en Talentgericht Leiderschap. Op naar de volgende 10!

PS Natuurlijk kunnen er nog dingen worden veranderd aan de brochure.