Outlook sneltoetsen

Werk fijner met Outlook sneltoetsen!

Bespaar nu meer tijd: Outlook sneltoetsen

Naast de sneltoetsen van Chrome en Windows nu ook Outlook sneltoetsen bij Vlinderss. Je kunt dagelijks een uur tijd besparen (bron MT.nl). Simpel door te werken met sneltoetsen. Dat werkt niet alleen sneller, maar is ook nog eens beter voor je lichaam.

Dat zal wel veel gedoe zijn met die sneltoetsen?

Dat hangt er maar net van af hoe jij dat aanpakt. Niet alles in een keer maar beter je kennis stap voor stap uitbreiden. Ieder programma heeft zijn eigen sneltoetsen. Dus let eens op welke handeling je vaak uitvoert in een bepaald programma. En zoek daar de bijbehorende sneltoets bij. Werk slim!

Dit minigidsje is een leuk begin voor Outlook.

Tip: knip het overzicht uit en plak het de komende drie maanden op je computer of bureau. Want als je de sneltoets een aantal keer gebruikt hebt, wil je niet anders meer!

Download hier jouw pdf met 10 fijne Outlook Sneltoetsen. En ga daarna maar eens fantaseren wat je met dat extra uur per dag gaat doen.

Vaker tips ontvangen?

Iedere laatste vrijdag van de maand vliegen er Vlinderss in je mailbox. Met daarin het laatste blog, interviews, freebeess en aanvullende tips. En vier x per jaar een leuke winactie. Doen?