Keukentafelsessies, jouw kennissnack

Comfortabel vanuit je eigen huis een kijkje in mijn keuken nemen. Of beter gezegd: in een uurtje op een fijne en informele manier jouw kennis gericht bijspijkeren. Want een keukentafelsessie is gewoon jij en ik samen. Je ziet precies wat jij wilt leren. Doelgericht en snel.

Is zo’n keukentafelsessie iets voor jou?

Dat ontdek je met een simpele vraag. Herken je jezelf hierin?

  • Het stoom komt uit je oren als je zoekt en telkens weer nét niet vindt wat je wilt weten.
  • Je houdt ervan op je wenken bediend te worden. Niets zo vervelend als “klasgenoten” die eindeloos uitweiden over iets dat jij allang begrijpt.
  • Tijd is kostbaar voor je. Die verlies je liever niet aan zaken die veel sneller kunnen. Maar ja, om dat de ontdekken heb je kennis en tijd nodig.
  • Puzzelen is niets voor jou. Je wil gewoon weten op welke knoppen je wanneer moet drukken.
  • Je ontvangt je informatie graag in kleine porties. Zodat het makkelijk in te plannen is tussen je drukke werkzaamheden. Bovendien breng je die optimalisatie dan ook gelijk in de praktijk.

Klinkt dit als muziek in je oren? Ja, dan is zo’n keukentafelsessie precies iets voor jou.

Waarover kan zo’n keukensessie gaan?

Bijvoorbeeld over Canva. Of Mailchimp. Of de Officeprogramma’s zoals Word, Excel, Outlook, OneNote. Misschien loop je tegen een taalprobleem aan. Of zoek je een manier om voortaan wél je planning te halen. Vertel mij waar je tegenaan loopt en ik vertel je of ik handige informatie voor je heb.

Hoe werkt het?

Simpel. Je leest bijvoorbeeld in een blog dát iets kan waarvan je denkt dat is ook super handig voor mij! In plaats van het blog te bewaren en op je to do lijst te zetten, vraag je een keukentafelsessie aan. Ik neem dan contact met je op voor de intake. Ik stel je wat vragen zodat ik weet wat je al weet, want daar hoeven we het niet meer over te hebben. En ik vraag je wat je wilt leren en waarom. We plannen een afspraak en gaan dan samen één uur aan de slag.

Een keukentafelsessie duurt 1 uur. Want gefocust aan de slag gaan kost best veel energie. Soms heb je aan een sessie niet genoeg. Dan boeken we er gewoon meer; mét een fijne korting. Met jouw goedkeuring neem ik onze sessie op en die opname ontvang je na afloop. Zodat je op je gemak nog eens terug kunt kijken van hoe het ook alweer zat. Daarna verwijder ik de opname want die is exclusief voor jou!

Tijdens het uur ontvang je tijdbesparende tips geven. Stel je een vraag waarop ik het antwoord niet gelijk weet? Dan ontvang je van mij het antwoord alsnog achteraf. Zonder extra kosten natuurlijk.

In bullets ziet het proces er zo uit:

  • Inplannen keukentafelsessie met het formulier onderaan.
  • Je ontvangt een factuur die je voor aanvang van onze sessie betaalt.
  • Intakegesprek.
  • 1 uur samen intensief aan de slag met jouw hulpvraag.
  • Opname van de sessie en eventueel nagekomen antwoorden in je mailbox.

Wat kost het en wat levert het op?

Werk slimmer, niet harder

Je betaalt € 95,- voor de sessie. Dat is exclusief 21% btw, inclusief nazorg. Dat betekent dat je tot 14 dagen na je sessie altijd nog vragen kunt stellen over wat we behandeld hebben. Want vaak ontstaan vragen op het moment dat je het geleerde in praktijk gaat brengen. En natuurlijk ontvang je ook de opname van je sessie. Je betaalt de factuur voor aanvang van onze sessie.

Het levert je nieuwe kennis op die tijd bespaart of de kwaliteit verbetert. En dat loopt al snel op. Want stel dat je per maand een half uur tijd bespaart. Dan is dat al 6 uur per jaar. Na 10 jaar is dat al 60 uur. Tijd die je aan je onderneming besteedt of wat dan ook een glimlach op je gezicht brengt. En laat ik eerlijk zijn; heel vaak is de besparing echt wel meer dan een half uur per maand.

Een uur lang ben jij het middelpunt van mijn aandacht en deel ik al mijn kennis met jou.

Complete algemene uitleg, goed ingegaan op vraag/behoefte

Els Doorakkers, keukentafelsessies Mailchimp

Aan tafel!

Hongerig geworden? Sta je te popelen om nieuwe dingen te leren? Wacht niet langer en vul het formulier hieronder in. Ik bel je snel om jouw kennissessie in te plannen.