Annita van Euwijk, UseYourTalents

In gesprek met: Annita Euwijk oprichtster van UseYourTalents

Ongeveer 1,5 jaar geleden vroeg Lotty of ik eens contact op wilde nemen met Annita Euwijk van UseYourTalents. Haar bedrijf was booming en ze had dringend behoefte aan ondersteuning. Want haar hoofd zat vol en in haar weken zaten simpelweg niet genoeg uren.

Annita Euwijk is de oprichtster van UseYourTalents en Executive (Team) Coach en CRKBO erkend docent. UseYourTalents is een Onderwijs- en Trainingsinstelling waar je terecht kunt om jouw leiderschap- en communicatieskills een boost te geven.

Magisch

Het was zo’n magisch kennismakingsgesprek waarbij je gelijk het gevoel hebt, dat je elkaar al jaren kent. Wat een warme en kundige professional is Annita. Annita heeft het talent een sterk analytisch vermogen te combineren met people skills. Dit maakt dat ze in no-time verborgen competenties weet bloot te leggen.  Inmiddels heb ik ook het genoegen gehad een van haar masterclasses mee te maken. Eén brok energie!

Hoog tijd voor een podium voor deze powerlady!

UseYourTalents, wat een prikkelende bedrijfsnaam. Hoe ben je hierop gekomen?

Ik geloof er heilig in dat als je doet wat van nature bij je past het leven een stuk leuker wordt. Waar krijg je energie van, wat kun je goed en wat minder en hoe organiseer je dat in je werk?

Mijn missie is dan ook de ogen te laten stralen in het werkveld.

Wat is het aanbod van UseYourTalents en voor wie?

Wij bieden leiderschap- en teamontwikkeling aan en communicatie- en coachingvaardigheden voor professionals. Daarnaast verzorgen we ook op verzoek teambuildingsactiviteiten.

Hoe combineer je jouw succesvolle fulltime business-activiteiten met het moederschap van drie kinderen?

Ik ontvang geweldige support van mijn gezin, vrienden, familie en een super oppas die mij dagelijks steunen. Daarnaast heb ik geleerd om zoveel mogelijk uit te besteden en om hulp te vragen. Ik hoef het niet allemaal alleen te doen 😉

Vorig jaar ben je gestart met een internationale training Effectief en Talentgericht Leiderschap, die grotendeels in Mallorca plaatsvindt. Waarom heb je hiervoor gekozen?

Ik ervaar in de natuur een bijzondere rust. Een energie die mij helpt te reflecteren. Even uit de dagelijkse hectiek stappen en opnieuw kijken naar het leven, mijn bedrijf en mezelf.

Dit gevoel wil ik graag delen met mijn klanten. Want: in nature we connect to our nature.

Tip: Op 8 april start deze international training. Heb je interesse of ken je iemand voor wie dit interessant is? Hier vind je alle informatie over deze opleiding. Wacht trouwens niet te lang als je mee wilt. De opleiding is bijna volgeboekt.

Waar gaan jouw ogen van stralen?

Als mijn jongste zoon met een beperking weer een stapje in zijn ontwikkeling heeft gemaakt. Tegen zijn glimlach en stralende oogjes kan niks op.

Waar lig je ’s nachts weleens van wakker?

Ik zou graag in gezondheid heel oud willen worden, zodat ik kan blijven waken over mijn jongste.

Welke tips heb jij voor zelfstandig professionals?

Ik heb er zelf te lang mee gewacht, maar stop met alles alleen te willen doen. Investeer in ondersteuning op allerlei gebied (zowel prive als zakelijk). De samenwerking met jou Tanja, is de beste beslissing ever geweest.

Welke tip heb je voor leiders?

Blijf investeren in persoonlijke ontwikkeling. Zoals je bent, geef je leiding. Jezelf volledig kennen en accepteren, zodat je met een open hart leidinggeeft, ook in situaties waarbij je eigenlijk je hart zou willen sluiten.

Annita Euwijk training Effectief en Talentgericht Leiderschap Mallorca

Welk boek zou iedereen moeten lezen?

Een no-brainer: Dare to lead van Brene Brown.

Welke muziek brengt jou in vervoering?

Mooie duetten waar meerstemmig in gezongen wordt. De vibratie die dan vrijkomt vind ik magisch.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Phoe.. ik leef mijn droom en doe wat goed voelt en ben dankbaar voor de mensen waarmee ik werk en leef. Mijn droom is om uiteindelijk met ons gezin iets meer van de wereld te zien, maar of en wanneer onze jongste daar klaar voor is, dat weet ik niet.

Wie inspireert jou?

Elke ontmoeting brengt mij iets. Inspiratie, inzichten, leermomenten of energie. Ik ben dankbaar voor alle mooie mensen die ik in mijn leven mag ontmoeten. Mijn eigen team is daar een voorbeeld van. Mooie, pure mensen die mij onvoorwaardelijk steunen in mijn missie.

Meer weten over Annita en UseYourTalents?

Lees meer inspirerende verhalen van ondernemers!

Quote Annita Euwijk: in nature we connect to our nature

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ondernemersverhalen en handige tips ontvangen die het ondernemen makkelijker en leuker maken? Abonneer je dan op Vlinderss in je mailbox. Je ontvangt dan 1 x per maand een kleurrijk magazine waarin ik je mijn lifehack-geheimen vertel!

Vraag, reactie, suggestie of opmerking?

Mail Vlinderss.