gebruiker toevoegen aan Mailchimp

Gebruiker toevoegen aan Mailchimp

Een van de VA-diensten die ik lever is het verzorgen van e-mailmarketing. Als we dan gaan samenwerken willen klanten hun inloggegevens aan mij doorgeven. Maar dat is helemaal niet nodig. Met de optie: “Een gebruiker toevoegen aan Mailchimp” hou je jouw inloggegevens privé. En moeilijk is het niet. Volg gewoon deze drie stappen.

Gebruiker toevoegen aan Mailchimp in drie stappen

Stap 1: Ga naar account

In Mailchimp klik je op je foto. In het menu dat verschijnt, kies je account.

gebruiker toevoegen aan Mailchimp stap 1

Stap 2: Settings voor gebruiker toevoegen aan Mailchimp

Klik op settings en in het menu dat verschijnt, kies je users

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan Mailchimp 2

Stap 3: Verstuur je uitnodiging

hoe voeg ik een gebruiker toe aan Mailchimp 3

Geef het e-mailadres op van de gebruiker die je wil toevoegen aan Mailchimp. En kies het gewenste niveau van de autorisatie. Fluitje van een cent toch?

Gebruiker toevoegen aan Mailchimp als je niet samenwerkt met een VA

Ook dan is het slim een vertrouwd persoon als extra gebruiker toe te voegen aan je account. Bijvoorbeeld je partner. Want in geval van nood is het wel zo prettig dat je gewoon bij je account kunt.

En als de samenwerking stopt?

Trek dan je machtiging in. Je volgt dezelfde stappen en kiest bij stap drie voor Revoke Acces. Zo hou je altijd de controle over je account.

Meer weten over e-mailmarketing?

Vond je de uitleg over gebruiker toevoegen aan Mailchimp nuttig? In Vlinderss in je mailbox deel ik regelmatig waardevolle tips over dit onderwerp. Of like de Facebookpagina van Vlinderss en ontdek iedere donderdag een tip.

PS Moeilijk kiezen? Allebei mag natuurlijk ook!

Op zoek naar tips en vrolijkheid?

Leuk als je Vlinderss volgt op Instagram. Of… (én mag natuurlijk ook) mis niets en ontvang één keer per maand Vlinderss in je mailbox. Mijn lezers zeggen: dat zijn tips waar je echt iets aan hebt. En natuurlijk makkelijk af te melden als je me beu bent.

Photo Credits: Canva Pro

Vraag, reactie, suggestie of opmerking?

Mail Vlinderss.